Actualitate

Asociația de Ajutor AMURTEL și Decathlon înveselesc vacanța de vară a copiilor din Pănătau

Vineri, 9 iulie, la ora 10.00, Centrul de zi ,,Izvorul Spe­ranței” își deschide porțile pentru a lansa programul de vară pentru copiii din comuna Pănătău, în cadrul unui eveniment către toți copiii din această comunitate. Astfel, susțin organizatorii, sunt așteptați aproximativ 50 de co­piii, părinți, precum și reprezentanți ai Primăriei și Școlii din Pănătău.

,,După un an atât de greu și instabil prin care am trecut cu toții și care ne-a afectat pe fiecare dintre noi – dar mai ales pe copii, deoarece aceștia au experimentat școala online și alte provocări – iată și o veste binevenită. Este momentul să sărbătorim sfârșitul unui an școlar plin de provocări, dar și 14 ani de parteneriat între Asociația de Ajutor AMURTEL – condusă de Didi Ananda Devapriya, cetățean american stabilit în Romania de 16 ani -, Primăria Pănătău, condusă de destoinicul primar Nicolae Stoica, și personalul didactic dedicat al Școlii Gimnaziale Pănătău, aflat sub îndrumarea directorului Elena Stoica”, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor.

Cu aceeași ocazie, Centrul se va bucura de prezența reprezentanților companiei Decathlon, cu care AMURTEL a început o colaborare fructuoasă. Aceștia vor aduce materiale sportive necesare programului de vară al centrului, materiale de care copiii se vor bucura chiar de vineri. Mai mult, cu sprijinul companiei, Centrul va organiza anul acesta a șasea ediție a deja tradiționa­lului concurs de ciclism de la Pănătău.

Articole similare