Administrație

Asfaltare pe încă 14 străzi din municipiu

Primarul Constantin Toma a semnat, la începutul acestei săptămâni, la Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, contractul de „Reabilitare și modernizare a 14 străzi din municipiul Buzău’’, în valoare de 43.000.000 de lei, a anuțat acesta pe pagina sa oficială de Facebook.

Primarul Constantin Toma și secretarul de stat Alexandru Stoica

„Iată care sunt aceste străzi: Șoseaua București (fosta Șoseaua Spătarului), Strada Drăgăicii, Bulevardul Mareșal Alexandru Averescu, Bulevardul Stadionului, Strada Răscoalei 1907, Intrarea Transilvaniei, Intrarea Cosmin, Strada Turdei, Strada Clujului, Strada Ion Heliade Rădulescu, Strada Crinului, Strada Penteleu, Bulevardul Nicolae Titulescu și Bulevardul Nicolae Bălcescu. Vom face două loturi și vom lansa licitația publică pentru desemnarea constructorilor cât mai repede posibil. Sperăm ca o bună parte din aceste străzi să fie finalizate chiar în acest an!”, a scris Toma pe Facebook.

Cu aceeași ocazie, primarul a anunțat lansarea licitației pentru asfaltarea unei alte străzi importante din municipiu: „În curând vom lansa și licitația publică pentru Strada Independenței și zona de parcare și alei din jurul blocului D6 din cartierul Orizont. De asemenea, în acest an sperăm să finalizăm toate străzile începute și ultimele fundături, intrări și alei care nu au fost niciodată asfaltate. Așa cum am promis, continuăm până vom finaliza toată reabilitarea infrastructurii rutiere, pietonale și de spații verzi din întregul nostru oraș!”, a mai scris Toma pe pagina sa oficială de Facebook.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker