Monden

Artiste buzoiene, de profesie… mămici

A fost un an productiv atât pe plan profesional, cât și personal pentru cântărețele autohtone, care nu numai că și-au planificat evenimente artistice, dar s-au și așezat la casele lor, au făcut nuntă și, cel mai important, au dorit să își mărească familia.

Chiar dacă Facultatea de Medicină a forțat-o pe Maria Palade să pună microfonul în cui pentru o perioadă de timp, artista încă mai cântă pe la petreceri, la prieteni sau la evenimente foarte importante, mai ales că își dorește pentru viitorul bebeluș o viață ca-ntr-o petrecere continuă. Maria a fost mireasă în 2019 și anul acesta a decis că este timpul să devină mămică. Nu s-a îngrășat mai deloc, își pozează cu mândrie burtica și se pregătește pentru ultimul trimestru de sarcină.

Dora Ungureanu a fost mireasă în 2021, iar anul 2022 i-a adus cea mai mare bucurie: o fetiță! Este prima mămică din generațiile artistelor ce se apropie de 30 de ani, se bucură în liniște de micuța sa, dar anunță că va reveni pe scenă la evenimentele de Anul Nou.

La Loredana Mihai evenimentele se succed pe repede înainte: imediat ce și-a pus rochia de mireasă în dressing, în septembrie 2022, a primit bucuroasă vestea că va fi mămică. Așa că artista a pus deoparte deocamdată evenimentele artistice pentru că se pregătește de ultima etapă sarcinii, în primăvară urmând să aducă pe lume un băiețel.

Articole similare