vineri, 16 aprilie 2021

Apelul la 112 l-a salvat pe un tânăr din Vadu Sorești, rătăcit pe câmp în miez de noapte

Un tânăr de 26 de ani, din Vadu Sorești, rătăcit luni noapte pe câmp după ce plecase din Poșta Câlnău, a ajuns acasă în siguranță după ce doi polițiști l-au ținut la telefon până când au ajuns la el. Cum dialogul cu tânărul era destul de dificil pe fondul panicii care îl cuprinsese, polițiștii i-au spus să strige și așa l-au localizat. Întâmplarea a fost făcută publică pe pagina de facebook a Poliției Române.
Agent principal de poliție Nistor Ionuț și agent de poliție Constantin Alexandru, de la Secția de poliție rurală Mărăcineni, Buzău, se pregăteau să intre în serviciu la schimbul 3.
Intrarea în tură a venit cu un apel de urgență din partea unui tânăr, de 26 de ani, care pierduse ultimul autobuz spre casă. Sănătatea sa se bazează pe un tratament medicamentos pe care îl avea acasă, așa că, a decis să scurteze drumul pe un teren arabil.
Din cauza întunericului și fiind într-o zonă de deal, tânărul s-a rătăcit.
În urma preluării apelului, cei doi colegi au rămas în legătură telefonică neîntreruptă cu acesta.
După căutări în noapte, fără puncte de reper, pe o arie de căutare extinsă, mare a fost bucuria când a reperat în întuneric semnalele luminoase ale autospecialei de poliție.
Colegii noștri i-au făcut o vizită să vadă dacă este bine, el refuzând asistența medicală în noaptea cu pricina.
Oricare poate avea un moment de vulnerabilitate.
Apelați 112!
Noi suntem în serviciu 24 de ore din 24, 7 zile din 7„.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...