vineri, 16 aprilie 2021

A fost scos la concurs postul de director al Casei Județene de Asigurări de Sănătate

Casa Națională a Asigurărilor de Sănătate (CNAS) a anunțat că, în perioada următoare, organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de director la nivelul Casei Județene de Asigurări de Sănătate Buzău, care este deținut la acest moment de economistul  Valentin Orșa, numit cu delegație în luna noiembrie a anului trecut. La vremea respectivă nu a putut fi organizat concurs pentru ocuparea postului de la CJAS Buzău, ca de altfel nici pentru celelalte posturi vacante din țară, dată fiind starea de alertă și evoluția situației epidemiologice din acea perioadă.

Anunțul privind scoaterea la concurs a postului de director al CJAS Buzău a fost publicat pe site-ul CNAS. În anunțul respectiv CNAS transmite că sunt scoase la concurs toate posturile similare vacante din întreaga țară, fiind oferite și amănunte despre desfășurarea examenului.

Înscrierea candidaților interesați pentru postul din fruntea CJAS Buzău  se poate face  până la data de 20 aprilie, ora 17.00. Pe 23 aprilie vor fi afișate rezultatele etapei de selecție a dosarelor, iar contestațiile vor putea fi depuse până pe 26 aprilie, urmând a fi soluționate în termen o zi lucrătoare după data limită. Prima proba a concursului, cea scrisă,  va avea loc pe 6 mai,  cu începere de la ora 10.00, și se va desfășura în amfiteatrul Spitalului Universitar de Urgență din Capitală. Proba aceasta va fi urmată de un interviu, pe care candidații îl vor susține în cel mult patru zile lucrătoare după proba scrisă, la sediul central al CNAS. Interviul consta în testarea, pe baza unui plan de interviu, a cunoștințelor teoretice, practice si a abilităților și competențelor manageriale. Pentru a-și demonstra aceste competențe, candidații  au nevoie de un plan de management pentru atingerea obiectivelor prin raportare la indicatorii de referință asociați standardelor de performanță aprobați prin ordin al președintelui CNAS.

Dosarele de înscriere se depun la cabinetul președintelui CNAS și trebuie să conțină un formular de înscriere, un CV, o copie a actului de identitate, o adeverință care să ateste starea de sănătate; documentul nu trebuie să fie mai vechi de șase luni. Candidații mai au nevoie de o declarație notarială care să ateste capacitatea deplină de exercițiu, certificatul de cazier judiciar, cazierul fiscal și un document care să ateste calitatea de asigurat în sistemul asigurărilor sociale de sănătate. De asemenea, mai trebuie atașate la dosar o copie a diplomei de licență, o copie a unui document care să ateste vechimea în muncă, copii după actele de studii și o recomandare de la ultimul loc de muncă.  Mai rebuie anexat și planul de management în formă scrisă, care va fi prezentat în cadrul interviului.

Cei interesați să participe la concurs pot obține relații suplimentare de la sediul central al Casei Naționale sau de la sediul CJAS Buzău, toate informațiile necesare fiind publicate și pe site-urile acestor instituții.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...