Monden

Andrei Ursu, dezvăluiri despre logodna cu partenerul lui

„Ne-am promis loialitate și respect”, a spus buzoianul după ce a arătat tuturor inelul primit de la partenerul lui de viață, Vlad Condurache

Andrei Ursu a fost prezent din nou și anul acesta la ELLE New Media Awards 2024, evenimentul în care ediția română a cunoscutei publicații a desemnat cele mai influente personalități din social media. Cu această ocazie, în exclusivitate pentru ELLE România, artistul a oferit primele declarații despre logodna cu partenerul lui de viață, Vlad Condurache, despre locul în care a avut loc acest moment emoționant, dar și despre cum consideră el că arată o relație de cuplu sănătoasă.

Andrei Ursu s-a mândrit cu accesoriul cu care a ieșit în evidență în look-ul lui de la ELLE New Media Awards 2024, adică inelul de logodnă. Buzoianul a povestit că s-a logodit cu partenerul lui, Vlad Condurache, după Asia Express, emisiune în care cei doi au format o echipă. Artistul a mărturisit că au mai rămas pe continentul asiatic câteva zile după finalizarea competiției și și-au făcut cu propriile mâini verighetele de argint, cu care s-au dus la o cascadă pentru o ceremonie.

„Da, logodna s-a întâmplat… Nu știu dacă pot să zic… Logodna s-a întâmplat după emisiune, am mai rămas o perioadă în Asia, la o cascadă, ne-am dus, ne-am făcut noi verighetele la un atelier, ne-am topit noi argintul, am bătut noi… Deci e făcută cu mânuța noastră acolo, în Bali, la un atelier de argint. Și ne-am dus la o cascadă acolo și ne-am promis lucruri. N-a fost nimic. Nu am vrut să punem presiunea asta pe noi de ne-am logodit. Spaniolii zic prometidos, adică te-ai promis celuilalt și e mult mai drăguț. Ne-am promis loialitate și respect”, a mai spus Andrei Ursu.

Andrei Ursu și partenerul lui, Vlad Condurache, au acceptat provocarea de a participa împreună în show-ul Asia Express de la Antena 1. Artistul a împărtășit câteva detalii din experiența trăită de către cei doi. „Pot să iau pe două planuri. Din punct de vedere al relației cu partenerul meu, ne-a apropiat foarte mult și mă bucur că am făcut asta împreună. A fost extraordinar și știu că m-am uitat și la celelalte sezoane, s-au certat cupluri și aveam teama să zic: <Bă, poate ne luăm pe acolo>. Dar ne-a unit și mai mult experiența asta și asta mă bucură. Iar experiența emisiunii a fost mult mai intensă decât mă așteptam. Să vă uitați, n-am cum să descriu în cuvinte, e ceva… Doar pot să vă descriu un moment. Eram după două ore la un autostop la 40 de grade și încercam din răsputeri să-mi amintesc: tu stai în București, România, faci muzică, ai o carieră acolo, viața ta nu se sfârșește dacă nu… adică ajungi să crezi că viața ta depinde de concursul ăla și se joacă cu mintea ta. Abia aștept să vă uitați!”, a relatat buzoianul.

Reamintim că în luna mai 2023, Andrei Ursu a surprins cu câteva declarații despre viața privată într-un interviu pentru cea mai importantă publicație spaniolă, El Pais. Foarte rar a vorbit despre viața lui dincolo de scenă, însă atunci nu s-a mai abținut, recunoscând că este într-o relație cu un băiat. El a declarat că ia în calcul și varianta de a părăsi România și de a se muta în Spania. „Mi-am dat seama că acceptarea mea așa cum sunt este secretul fericirii mele. Și că am vrut să împărtășesc asta cu lumea; ideea de a iubi viața așa cum vine. Mi-am dat seama că, de când am luat această decizie, viața mea personală a crescut, iar muzica mea a crescut. Iar oamenii se conectează foarte mult cu asta”, a spus el.

Și a subliniat: „În momentul de față am o relație cu un băiat, dar cine poate spune că nu voi dori să fac o partidă în trei cu o fată. Secretul unei persoane fericite este să fii deschis la orice ar putea veni. Când cineva spune că este gay, heterosexual, bisexual… respinge oportunități frumoase ale destinului”.

Articole similare