ActualitateCultură

Andra: La 10 ani să cânți „Lie, ciocârlie”, mi se pare incredibil!

Daria Mușat a cucerit publicul și juriul la „Românii au talent”. A ridicat publicul în piciore după ce a interpretat melodia „Lie, ciocârlie”, scrisă de Maria Lătărețu, o faimoasă interpretă a genului, care și-a exprimat în această doină – cea mai mare din istoria muzicii populare românești-, suferința sa de mamă după ce și-a pierdut copiii, bocetele sale, transpuse în trilurile ciocârliei căreia plugul i-a stricat cuibul și i-a ucis cuibul.

„La 10 ani să cânți <Lie, ciocârlie>, mi se pare incredibil! Ne vedem în etapa viitoare cu patru de <Da>”, i-a spus Andra Dariei, după ce a interpretat în bod impecabil această doină foarte cunoscută, și atât de dificil de cântat, încât puțini interpreți consacrați îndrăznesc să o abordeze.

Daria Mușat a reușit să ridice publicul în picioare cu interpretarea ei și nici nu avea altfel cum să se întâmple, pentru că a mărturisit în fața juriului, că muzica populară i se potrivește. „Ia uite, Daria, ce ai făcut ! Ai ridicat sala în picioare”, a spus Andra. „Muzica populară, chiar dacă acum oamenii nu o prețuiesc la fel de mult cum era înainte, mie mi se potrivește cumva; simt asta”, a spus, la rândul ei, Daria.

Au fost remarcate de către juriu și calitățile vocale ale Dariei, în afară de prezența ei scenică deosebită.  „Ai un timbru special și sunt șanse ca acest lucru să te facă pe tine specială în muzică”, a spus Dragoș. Andi Moisescu  a spus, la rândul lui, că piesa a fost atât de bine interpretată încât în prima parte a crezut că are de-a face cu o înregistrare și nu cu un live: „Cred că este foarte talentată Daria. A atacat atât de bine doina încât am suspectat în prima parte că e înregistrat”.

Daria este un copil cu o voce de aur care a fost remarcată de specialiști în domeniu. De la vârsta de patru ani Daria Bianca Mușat cântă în corul „Happy Kids for a Happy Life”, condus de profesoara de muzică Oana Dobre. Este o foarte talentată interpretă de muzică populară din Glodeanu Sărat, care și-a șlefuit de mică talentul vocal și a evoluat foarte mult, lucru care se vede din reușitele sale din competițiile de profil. Daria este din Glodeanu-Sărat, județul Buzău și are parte de toată susținerea părinților. Daria Mușat are 10 ani și s-a născut în Spania, unde a locuit până la vârsta de 3 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare