Monden

Andra Gogan, pe scena galei Premiilor Oscar

Un TikTok creat de buzoianca Andra Gogan, cu melodia principală a filmului câștigător la categoria animație, a fost ales de organizatorii galei Oscar pentru a rula pe ecranul imens de pe scenă. Vloggerița din România a povestit, în exclusivitate pentru Antena Stars, cum a ajuns la această reușită. Clipul său, bazat pe melodia reprezentativă a animației Encanto a atras atenția celor care organizează cea mai prestigioasă competiție a filmelor. Influencerița a primit un mail în care i s-a cerut acordul pentru difuzarea clipului respectiv și, firesc, a fost extrem de încântată, potrivit antenastars.ro.

„Am primit un mail de la cei care dau Premiile Oscar și au spus că TikTok-ul meu e așa simpatic încât l-au ales pentru a fi pe ecran în caz că filmul «Encanto» câștigă Oscarul, că era nominalizat. (…) Am fost foarte, foarte fericiți. (…) A câștigat «Encanto» premiul pentru cea mai bună animație și, pe scenă, clipul meu a apărut în fața tuturor. Acolo era un show, iar pe ecranul imens au fost mai multe TikTok-uri, printre care și al meu. Eu așa zic, că am fost pe scena Oscarului, într-un video!”, a explicat Andra Gogan la Antena Stars.

Vloggerița buzoiancă a ținut să mai subliniază că a fost onorată de această oportunitate și a menționat că nu a fost plătită, și nici nu a fost deranjată de asta, pentru că ocazia a fost unică. De asemenea, ea a specificat că a muncit destul de mult ca să-i
iasă un clip atât de bun. „Am făcut TikTok-ul ăsta de vreo 20 de ori până ne-a ieșit și uite că nu a fost sacrificiul în zadar”, a încheiat tânăra vloggeriță.

Articole similare