Politic

Andi Cristea, la conferința internațională „Geopolitica și diplomația tehnologiilor disruptive emergente” (P)

Deputatul social-democrat de Buzău, Andi Cristea, a participat, alături de ambasadorii străini acreditați la București, la conferința internațională organizată de Diplomacy 360 sub titlul „Geopolitica și diplomația tehnologiilor disruptive emergente”.

În calitate de raportor general pentru tehnologie și știință al Consiliului Europei, deputatul social-democrat a fost invitat să participe la panelul despre „Provocările internaționale ale Inteligenței Artificiale”. Alături de el au fost prezenți și Willemijn van Haaften, Ambasadoarea Regatului Țărilor de Joj, precum și Dr. Peer Gebauer, Ambasadorul Republicii Federale Germania.

„Sunt recunoscător pentru oportunitatea de a împărtăși perspective și de a învăța de la colegii mei, reafirmând angajamentul meu față de avansarea responsabilă și incluzivă a științei și tehnologiei”, a scris Andi Cristea pe pagina sa de Facebook.

Prezența la astfel de evenimente subliniază hotărârea deputatului buzoian de a fi implicat în dialogul internațional în sfera tehnologiei și de a aborda responsabil provocările asociate cu inteligența artificială.


Text asumat de Partidul Social Democrat – Filiala Buzău

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker