vineri, 16 aprilie 2021

Anchetă în cazul unui autoturism găsit înfipt într-un gard pe Transilvaniei. Ce spune proprietarul mașinii

Polițiștii încearcă să afle cine conducea un autorism găsit înfipt miercuri seară într-un gard pe Strada Transilvaniei. Evenimentul rutier a avut loc în apropierea giratoriului din intersecția cu Bulevardul Nicolae Titulescu și nu s-a soldat cu victime. O femeie care a văzut mașina a sunat la 112 și a anunțat incidentul însă nicio persoană nu se afla la fața locului.

Proprietarul mașinii, un bărbat de 60 de ani, a fost sunat de polițiști și anunțat că autoturismul său a fost găsit avariat pe Transilvaniei. El ar fi declarat anchetatorilor că a intrat la serviciu, la o societate comercială din zona Titulescu, în jurul orei 12.00, iar ulterior apelului polițiștilor ar fi constatat că îi lipsește geaca lăsată într-un cuier la intrare în incinta firmei, dar și cheile mașinii.

Oamenii legii au luat amprente din autoturism și urmează să stabilească dacă mașina a fost condusă de proprietar sau de o altă persoană. Anchetatorii iau în calcul mai multe variante, inclusiv furtul.

Pentru că mașina a rupt și o țavă de gaze, la faţa locului au ajuns şi pompierii, însă nu a fost necesară o intervenție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...