Monden

Amuly revine pentru buzoienii care iubesc hip-hop-ul!

Unul dintre cei mai apreciați artiști din hip hop-ul autohton, Amuly, vine pe 30 iulie la Buzău, pe scena After City, să facă un show incendiar alături de voi! Cu zeci de milioane de vizualizări pe piese, el îmbină perfect influențe de trap și rap, este recunoscut atât de artiștii din noua generație, dar ccolaborează frecvent și cu nume vechi din industrie, precum Deliric, Chimie, Nane și Șatra B.E.N.Z.

Amuly avea doar 10 ani când și-a dat seama că poate încerca să fie hip-hop-er. A început să iasă pe stradă și a început să trăiască chestii, să se regăsească în hip-hop mai mult și să înțeleagă că este atras de fenomen. „Cred că o să o țin așa toată viața: tot o să aud piese în care o să mă regăsesc și o să fac piese în care se vor regăsi alții. Chiar și când aveam o problemă, o situație mai nasoală în viață, muzică mă calma, mă regăseam în foarte multe versuri… pur și simplu era ca și cum mă alina”, a declarat artistul.

El a subliniat că este la curent cu ce scoate rap-ul underground din România, dar ascultă mai mult trap din UK, America și Germania. „E vorba mai mult de feeling la muzică asta, tu poți să nu înțelegi nimic, ăla poate să se bâlbâie pe beat într-un anume fel să te facă să sări”, a explicat Amuly.

După succesul de la concertul de anul trecut, buzoienii îl așteaptă din nou pe scena pub-ului After City, cu piese albumului „Blindat. Primul său material de debut este format din 23 de piese, fiind cel mai clasic material pe care Amuly l-a scos până în acest moment. „Blindateste albumul meu clasic, reprezentându-mă enorm și reușind să exprime lucruri personale mai bine decât ceea ce am făcut până acum. Am vrut să scot în evidență că, indiferent de cât de greu mi-a fost, muzică m-a făcut să fiu imun și să trec peste orice. De aici, și numele albumului – că am simțit că nimic nu mă mai poate atinge sau doborî”, a mai declarat Amuly.

Artistul este celebru și pentru featuringurile cu Connect-R și Irina Rimes, lansate într-un timp relativ scurt. Peste 10 ani mă văd făcând muzică, bineînțeles, explorând probabil și alte zone ale industriei, evoluând constant și bucurându-mă de concerte”, a încheiat declarația Amuly, invitându-i pe buzoieni să vină la evenimentul său de pe 30 iulie.

 

 

 

 

Articole similare