sâmbătă, 06 iunie 2020

Americanii de la Apple ar putea lansa 5 modele noi în 2020 

2020 va fi un an plin de surprize pentru fanii device-urilor mobile iPhone. Este vorba despre presupusa lansare a patru flagship-uri ale noii game, ce vor avea dimensiuni diferite, precum și de prezentarea unui nou model de Apple iPhone SE. Vestea conform careia Apple ar putea lansa spre finalul anului un număr impresionant de cinci noi modele de telefon, a fost lansată în piața de analistul Ming-Chi Kuo, reprezentant al companiei TF Inter. 

Fiind considerat de foarte mulți “cel mai mare analist Apple din lume”, Ming-Chi Kuo a lansat până acum predicții de o acuratețe uimitoare, vizavi de următoarele lansări ale producatorului american. Analizele sale sunt în fiecare an preluate de publicații importante în domeniul tech, precum 9to5Mac si MacRumors. 

Care ar putea fi nouă strategie a celor de la Apple? 

În cazul în care predicțiile pe acest an ale lui Ming-Chi Kuo nu vor fi afectate de răspândirea epidemiei de coronavirus, am putea asista cu toții la o schimbare majoră de paradigma, vizavi de modul în care americanii de la Apple vor lansa de acum înainte noi produse.

Analistul arată cu degetul spre o creștere exponențială a numărului de flagship-uri iPhone per lansare: în ultimii patru ani, Apple a lansat anual câte 3 modele noi de telefon. Lărgind puțin și mai mult timeframe-ul, se poate observa că în intervalul de timp 2013 – 2015, gigantul american nu a prezentat niciodată mai mult de două modele noi, cu ocazia fiecărei lansări. 

Să ne așteptam cu toții la o cifră mai mare ca niciodată? 

Chiar dacă analistul Ming-Chi Kuo este celebrul pentru estimările sale corecte, vizavi de următoarele lansări Apple, previziunile sale din acest an pot fi date cu ușurință peste cap. Peste tot în lume, mari evenimente se anulează de la o zi la alta, din cauza riscului uriaș pe care noul coronavirus îl reprezintă pentru întreaga populație. 

Însă reprezentanții companiei nu au venit până acum cu nicio declarație oficială, vizavi de data următoarei lansari. Chiar dacă va ramane programată pentru acest an, chiar dacă va fi amânată pentru 2021, următoarea lansare poate veni cu o mulțime de surprize pentru fanii Apple. Prezentarea a cinci telefoane iPhone noi ar deveni similară (că număr de modele) cu  cea a sud-coreenilor de la Samsung, principalul competitor pe segmentul de telefonie mobilă. 

Alte predicții privind lansarea noilor modele de iPhone

Acelasi analist a mai precizat faptul că flagship-urile din noua generație Apple vor fi compatibile cu tehnologia 5G. Următoarea lansare ar putea aduce în fața întregii lumi un model de iPhone cu un display de 5.4”, dotat cu două camere. Acest model, afirma Ming-Chi Kuo, ar fi cel mai ieftin model din întreaga gamă. 

Alte doua modele, ce ar putea fi prezentate la următoarea prezentare oficială de produse Apple, ar fi putea fi: un device cu ecran de 6.1” OLED, două camere de tip dual-lens și un device tot cu ecran de 6,1” OLED, însă cu un sistem de trei camere foto. Cel din urmă ar fi succesorul celebrului iPhone 11 PRO. 

Vezi aici telefoane iPhone la preturi excelente!

Cel de-al patrulea telefon pe care Apple l-ar putea lansa ar fi un model cu ecran de 6.7, dotat cu trei camere foto. Acesta ar dispune de cel mai mare display instalat vreodată pe un model de telefon mobil marca iPhone. În comparație cu acesta, modelul 11 Pro Max are un display de “doar” 6.5”. 

Nu în ultimul rand, compania americană ar putea lansa și un nou iPhone SE, ultimul model din această gamă datând din 2016. Analistul Apple Ming-Chi Kuo preciza că acest device ar putea veni cu un display de 4.7”, asemănător celui de pe iPhone 8, dar cu un procesor mult mai puternic, același cu care sunt dotate modelele iPhone 11 și iPhone 11 Pro. 

Predicțiile analistului Apple nu ne fac decât să așteptăm și mai tare lansarea noilor modele. Când se va întâmpla acest lucru? Se sperăm că în acest an, odată cu rezolvarea problemei cu care se confruntă acum o întreagă omenire!  

loading...
error: Content is protected !!