miercuri, 28 octombrie 2020

Alte 17 cazuri de Covid 19 confirmate la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranța Săpoca – Secția exterioară Ojasca

Alte 17 cazuri de îmbolnăvire cu noul Coronavirus au fost înregistrate  astăzi la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranța Săpoca- Secția exterioară Ojasca.  Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în  județul Buzău au mai fost confirmate 40 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2 (3 pacienti au fost testati si diagnosticati in laboratoare private de analize și 3 pacienti au fost diagnosticați in unități sanitare din alte județe). Pacienții au vârste cuprinse între 11 și 79 de ani.  Ancheta epidemiologică este în desfășurare.

Astfel,  astăzi, 18 octombrie, situația epidemiologică la nivelul județului Buzău transmisă de DSP Buzău se prezintă astfel: „număr persoane confirmate pozitiv Covid-19 de la începutul pandemiei: 3282; număr persoane vindecate Covid-19 de la începutul pandemiei: 2710; numărul total de decese Covid-19 de la începutul pandemiei: 111;număr persoane în carantină la domiciliu:704; număr persoane aflate în izolare la domiciliu:343.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!