Actualitate

„Ajungem mari” și exploratori, la „vânătoare urbană” de… voluntari

Concurs de explorare urbană, invitație pentru voluntariat făcută de organizația „Ajungem mari”

Organizația „Ajungem mari” a găsit o modalitate inedită de a-i invita pe buzoieni să li se alăture ca voluntari în demersul lor de a-i ajuta la lecții pe copiii instituționalizați și de a petrece timp împreună. Este vorba despre un concurs de explorare urbană pe care îl va organiza în data de 25 septembrie.  Asociația Lindenfeld prin Programul „Ajungem mari” organizează concursul împreună cu Societatea Exploratorilor și alți parteneri și sponsori. Este un concurs de explorare urbană, la care vor participa copii și adolescenți institutionalizați. „Te așteptăm la standul <Ajungem mari> să afli ce înseamnă să fii VOLUNTAR în programul Ajungem mari, pentru că suntem în căutare de OameniMari, care să ofere două ore din timpul lor , pentru a-l petrece cu copiii și adolescenții. Vino să-ți povestim experiență noastră cu copii și adolescenții, dar și să-i cunoști! Te așteptăm în marea familie <Ajungem mari>”, spune Oana Ristea, coordonatorul „Ajungem Mari”, la Buzău.

De asemenea, Carol Georgescu, reprezentant al Societății Exploratorilor de la Buzău, anunță și ceilalți parteneri care li s-au alăturat în acest demers pentru ajutorarea copiilor instituționalizați. Este vorba despre:  Crucea Roșie Buzău, Muzeul Județean Buză, Buzau County Museum, Primăria Municipiului Buzău și D.G.A.S.P.C. Buzău.

Carol Georgescu, reprezentantul Societății Exploratorilor spune că programul de voluntariat pentru ziua respectivă se va derula în intervalul orar 8-18,  iar pentru participare este necesară înscrierea pe listele de voluntari la telefon 0720 220 064 sau la email [email protected] De asemenea,  înscrierile în programul „Ajungem mari” se pot face până pe 20 septembrie accesând pagina : www.ajungemmari.ro, secțiunea „Devino voluntar!”

Articole similare