Monden

Aida Parascan, multe gânduri de mulțumire la 41 de ani

Fără gânduri de petrecere, ci doar cu sentimente de… mulțumire! Astfel și-a marcat ziua de naștere la cei 41 de ani buzoianca Aida Parascan și, în acest fel, și-a anunțat și fanii pe rețelele de socializare, nominalizând persoanele și lucrurile pentru care se simte recunoscătoare.

„Mulțumesc Lui Dumnezeu pentru această viață, pentru cele trecute și cele care vor urma, mulțumesc Mamei Pământ pentru că mi-a îngăduit să mă nasc, mulțumesc tatălui și mamei de pe Pământ pentru viață, pentru tot ce mi-au dat și ce nu mi-au dat, mulțumesc copiilor mei pentru că m-au ales să le fiu mamă, mulțumesc tuturor celor pe care i-am întâlnit în drumul meu și pe care urmează să-i întâlnesc, mulțumesc tuturor entităților cu trup sau fără trup care m-au ajutat în evoluția mea!”, și-a arătat Aida sentimentele pe 31 iulie, anul acesta.

Mastercheful a mai precizat că 41, vârsta sa, nu este un număr, pentru că posibilitățile sunt infinite, la fel ca și spiritul oricăruia dintre noi. La finalul mesajului, ea a arătat toate lucrurile pe care ea le simte că sunt importante în viața unui om și de care trebuie să își aducă aminte la ceas aniversar: sănătate, fericire, belșug și înțelepciune. Aida a atașat acestor mesaje și o poză cu ea, zâmbind, fără machiaj, complet naturală, ceea ce denotă faptul că este extrem de împăcată cu ea și cu calitățile ei fizice; ea a completat că este recunoscătoare pentru „tot ceea ce am și ce nu am”, dar mai ales pentru că poate fi de ajutor celorlalți, în orice mod posibil.

Articole similare