Monden

Aida Parascan, momente de cumpănă în primele zile ale anului

„Nu m-am ridicat din pat câteva zile!”, a declarat mastercheful

Buzoianca Aida Parascan (42 de ani), câștigătoarea MasterChef în 2013, a trecut în ultima perioadă prin momente dificile. Temperaturile variate și scăzute de afară au doborât-o pe vedetă la pat pentru câteva zile. Contactată de reporterii click.ro, aceasta a mărturisit ce i s-a întâmplat.

Viața Aidei  s-a schimbat radical de câteva luni. Vedeta și-a luat doi dintre cei trei copii – pe Samuel (15 ani) și pe Emilia (12 ani) – și s-a mutat la Clisura Dunării, unde buzoianca și-a găsit un job avantajos care o face fericită. Însă, pe lângă toate aceste lucruri frumoase care se petrec în viața sa, ea a mărturisit ce a reușit să îi umbrească zilele în ultima perioadă. „Am avut gripă de trei ori în acest sezon. Din fericire am avut simptome diferite, însă de fiecare dată răceala a reușit să mă doboare în așa fel încât nu m-am ridicat din pat câteva zile. Am încercat să mă tratez pe cale naturală, cu miere de albine, ceaiuri, ghimbir, lămâie și turmeric. Nu iau medicamente decât pentru ceva grav, care nu se tratează natural. Nu am fost doar eu răcită, ci și copiii mei, dar când am nevoie de ceva și nu mă simt eu deloc bine, sunt foarte atenți la mine, indiferent dacă sunt răcită sau nu”, a  mai declarat Aida Parascan, pentru click.ro

Reamintim că în primăvara lui 2013, Aida Parascan a câştigat concursul de la PRO TV MasterChef şi premiul de 50.000 de euro. Cu aceşti bani şi-a cumpărat utilaje pentru cofetărie şi o maşină. Ba mai mult, concursul la care a participat în urmă cu zece ani i-a garantat succesul profesional, în prezent, în lumea televiziunii, deoarece a început să fie invitată în tot felul de emisiuni TV, fie în calitate de specialist culinar, fie să comenteze viețile și problemele vedetelor zilei.

 

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker