Economic

Ai aflat de ecotichetul de 45.000 RON, pentru Mercedes EQA?

Noul EQA creat de Mercedes este mașina viitorului. Modelul electric EQA este ideal pentru cei care vor să fie cu un pas mai aproape de viitor.

Mercedes EQA este realizat pentru a îndeplini cele mai îndrăznețe cerințe pe care le-ai putea avea de la un vehicul electric.

Pachetul financiar avantajos oferă un preț Mercedes special gândit pentru a fi accesibil și atractiv pentru tot mai mulți clienți. O experiență incredibilă la volanul modelului EQA este acum posibilă.

Te poți bucura de propulsie 100% electrică, conduită ecologică și autonomie remarcabilă, conducând noul model EQA de la Mercedes .

Ecotichet în valoare de 45.000 RON

Acum poți folosi aceste ecotichet de 45.000 RON pentru a te bucura de calitățile unuia din cele mai căutate modele electrice construite de Mercedes.

În plus, ai cadou o stație de încărcare model  Elvi EVBox Wi-Fi 22kW de la ENGIE Romania, în valoare totală de 1.500 euro (TVA și montajul sunt incluse).

Primele rate CASCO sunt oferite gratuit, avansul este de doar 15% iar perioada de finanțare este de 36 – 60 luni.

Oferta include comisionul lunar de administrare, care este zero. Dobânda variabilă este de 3.9%.

Primești gratuit primele 12 rate CASCO, pentru a scăpa de grija asigurării în primul an în care conduci  noul tău Mercedes EQA.

Unul din cele mai frumoase modele  Mercedes-EQ este mai original ca niciodată. Noul EQA combină eleganța cu sportivitatea, impresionează prin liniile dinamice și contrastul între putere și finețe. Model creat pentru universul mobilității electrice, Mercedes EQA propune noi elemente de design, inovații tehnice și calitate de top.

Avantajele unui vehicul electric model EQA de la Mercedes

Primul avantaj în favoarea noului model EQA este performanța. În afară de elementele de design care îl diferențiază de alte mașini electrice, sistemul cu care e dotat noul EQA genereaza o putere de 140kW și 190CP , pentru o experiență unică.

Urmează autonomia de invidiat, ce caracterizează acest vehicul electric. Poți parcurge simplu peste 400 km fără încărcare, cu noul tău EQA, fiind ideal pentru deplasări urbane dar și călătorii mai lungi.

Încărcarea foarte facilă este la îndemână în mod natural, adaptată stilului de viață agitat al lumii contemporane. De acasă sau de la birou, din stațiile publice, autovehiculul electric de la Mercedes se încarcă de la 10% la 80% in doar 30 de minute.

Noul model de la Mercedes EQA este plin de farmec,  cu elemente noi, revoluționare, de design, potrivite pentru a-ți pune în valoare personalitatea. Acum poți personaliza noul EQA cu multiple pachete de design: Progressive, Advanced, Plus sau Premium, fiecare cu caracteristici inedite.

Siguranța în trafic este esențială pe drumuri aglomerate sau trasee dificile din punctul de vedere al vremii. Noul EQA vine echipat cu noi pachete de siguranță la rulare, cu ajutorul cărora poți monitoriza eficient evenimentele din  trafic, pentru mai multă eficiență în condus.

Nu în ultimul rând, elementele de confort ale modelului EQA justifică un preț Mercedes adecvat calității deosebite oferite de fabricant. Dotările gen handsfree acces, scaunele confortabile, iluminatul interior și confortul ambiental al interiorului, contribuie la o experiență unică la volan.

Modelul Mercedes EQA poate fi achizitionat de la dealerul Auto Schunn Romania la oricare din showroom-urile din urmatoarele orase: Arad, Deva, Sibiu, Suceava si Timisoara!

Articole similare