joi, 03 decembrie 2020

Afla despre importanta utilizarii de plicuri antisoc

Cand trebuie sa alegem cele mai bune plicuri atat pentru corespondenta personala cat si pentru cea de afaceri, selectand tipurile potrivite pentru nevoile specifice dumneavoastra ,oferta din piata ofera o gama variata de modele potrivite nevoilor tale. Plicurile au nuanta de securitate astfel detaliile nu pot fi vazute , sistemul de sigilare care le face usor de inchis,corespondenta fiind  usor de transmis. Documentele se pot trimite in plicuri de diverse dimensiuni in functie de optiuni, plicurile C6,C7 A5 si A4 sau cele mai cunoscute pentru corespondenta prin curier, cu bule de aer.

Atunci cand optam pentru plicuri antisoc ieftine trebuie sa tinem cont si de dimensiunea obiectelor pe care dorim sa le impachetam in acestea, pentru a face alegerea plicului mult mai usoara, in general majoritatea produselor sunt realizate din hartie reciclata, de culoare maro, iar pe interior se gasesc bule ce protejeaza si tin in siguranta produsele pe intreg parcursul de expediere si absorb din socurile ce sunt produse in procesul de manipulare al acestora.

Acestea sunt indicate in momentul in care dorim sa reducem costurile de transport al expeditiilor, iar obiectele pe care le transmitem nu sunt foarte voluminoase si nici extrem de fragile pentru a avea nevoie de ambalare suplimentara intr-o cutie de carton. Daca folosim un plic antisoc nu reducem doar costurile, dar acestea ocupa si mai putin spatiu, sunt mai usor de ambalat si manevrat, un dezavantaj ar fi acela ca nu se pot inscriptiona cu logoul companiei pe care o conduceti, precum sunt cutiile personalizate, dar nu are o importanta atat de mare, depinde de dvs. cum decideti sa livrati articolele.

In general daca plicurile nu depasesc greutatea de un kilogram sunt considerate expeditii usoare, iar tarifele pentru acestea sunt mai mici, din pacate deschiderea coletului nu prea se aplica pentru astfel de produse, fiin mai greu sa sigilezi plicurile antisoc inapoi, odata ce au fost deschise pentru verificare, iar daca acestea au o greutate peste cea mai sus mentionata sunt considerate colete, iar tarifarea va fi una specifica pentru astfel de servicii, deci costurile vor creste considerabil in functi de ce alegeti sa ambalati in ele.

Ce putem expedia intru plic antisoc cu bule ?

Uneori daca aveti produse sau articole mici care nu necesita o ambalare suplimentara va recomandam sa utilizati aceste plicuri, daca acestea sunt in mare parte plate, de dimensiuni reduse si nu necesita o multime de ambalaje suplimentare pentru protectie. De exemplu puteti expedia electronice, bijuterii, carti de mici sau mari dimensiuni, produse handmade pe care le creati acasa, truse de instrumente de scris, iar pentru o protectie suplimentara este recomandat sa infasurati produsul intr-un strat de hartie sau folie suplimentar.

Cele mai important avantaj il reprezinta reducerea costurilor pe care le aveti atunci cand volumul de trimiteri este unul semnificativ, toate aceste cheltuieli se aduna, iar la final cu singuranta veti iesi mult mai bine din punct de vedere economic decat in mod normal cand utilizati clasicele metode de trimitere.

Odata cu cresterea comertului online provocata si de pandemie, aceste produse sunt mai populare ca niciodata si au o cautare extrem de mare avand o gramada de avantaje, iar atunci cand alegi sa trimiti articole in plicuri cu bule, aceste servicii arata extrem de profesionist si fac o impresie pozitiva viitorilor clienti ce primesc in siguranta comanda lor foarte bine ambalata, iar ce este cel mai important pot sa revina si pentru alte comenzi.

De asemenea se pot gasi o varietate foarte mare de formate si dimensiuni chiar si pentru CD-uri sau dvd-uri, chiar daca nu mai sunt un suport informatic atat de popular, foarte multe programe se pot trimite in acest format chiar daca se pot descarca si electronic, formatul fizic este intotdeauna o alegere mult mai buna, iar cel mai important acestea sa ajunga fara a fi deteriorate la destinatar.

Speram sa faceti alegerea corecta de plicuri antisoc cu bule de aer atunci cand doriti sa expediati, fie ca sunteti persoana fizica sau persoana juridica si sa tineti cont de dimensiunile ideale pentru dumneavoastra, nu uitati ca se pot trimite si articole cu un volum mai mare precum carti supradimensionate, rame de fotografii sau chiar articole vestimentare ce nu ocupa un volum semnificativ, trebuie sa masurati pur si simplu latimea si inaltimea articolelor pe care le vindeti de obicei.

loading...
error: Content is protected !!