luni, 06 iulie 2020

Adriana Trandafir se întoarce la Buzău, la 24 de ani de la primul spectacol al Teatrului „G. Ciprian”

În 1996, a făcut parte din distribuția primului spectacol jucat după înființarea Teatrului „G. Ciprian” de la Buzău. Îndrăgita Adriana Trandafir făcea atunci echipă cu actori importanți, precum Mircea Diaconu, Emil Hossu, Sebastian Papaiani sau Radu Panamarenco în „Omul cu mârțoaga”, spectacol regizat de Tudor Mărăscu.

La aproape 24 de ani distanță, Adriana Trandafir se întoarce pe scena de la Buzău cu spectacolul de comedie „Barza domnului ministru!”, adaptare după Andre Roussin. Spectacolul va avea loc pe 21 ianuarie, de la ora 19.00, și îi mai are în distribuție pe Laura Cosoi, Gabriel Fătu, Mihai Ciuca și Doina Teodoru.

Este vorba despre „una dintre cele mai spumoase comedii ale repertoriului francez”, o piesă care ne arată ce se poate întâmpla când soția unui important om de stat rămâne însărcinată. Aceasta află în același timp că și fiica, viitoarea noră și fata în casă au rămas toate însărcinate. Aceste întâmplări provoacă un haos complet, în care fiecare crede altceva despre fiecare. Încurcături, qui-pro-quo-uri și tot felul de aventuri și năzbâtii ale personajelor.

„Barza domnului mi­nis­tru!” este o comedie explozivă și extrem de vie, la care actorii și regizorul vă invită să râdeți și să vă simțiți bine. Sunteți așteptați la un spectacol viu, plin de energie și voie bună, un spectacol proaspăt care vă va da șansa să uitați, pentru un timp, de grijile zilnice și să vă amuzați alături de câțiva dintre actorii de seamă ai teatrului romanesc.

Pentru bilete și rezer­vări sunați la numărul de telefon 0740.496.561.

loading...
error: Content is protected !!