Monden

FOTO / Adrian Șaguna, line-up și la Untold

Nu i-au stat picioarele, ,,platanele” și geanta de voiaj mai mult de trei zile acasă, pentru că, după un an pandemic, solicitările pentru evenimentele private, dar și pentru festivalurile naționale și internaționale, s-au ținut lanț pentru DJ-ul buzoian Adrian Șaguna.

El a făcut senzație în această vară oriunde a fost, fie că a mixat pentru ro­mânii din Elveția sau din Maramureș, pentru fanii de la Neversea sau pentru musafirii Alezzi Yacht, pentru brașoveni sau pentru cei veniți la Romexpo pentru evenimentul HI-LVL. DJ-ul a fost prezent week-end de week-end la pupitrul butoanelor cu care și-a obișnuit fanii de aproape 20 de ani de când și-a început cariera în mixaj acasă, la un radio buzoian.

În tot acest timp, singura locație unde s-a întors mereu cu aceleași emoții ca la început, dar unde se simte tot timpul ,,ca acasă” este în­căperea de unde transmite mixurile cele mai fresh și mai creative pentru emisiunea de la Radio3net ,,Florian Pittiș”.

Câteva dintre zilele sale de vară le-a petrecut pe scenă împreună cu o altă buzoiancă, al cărei soț îl mana­geriază și pe el acum. Este vorba despre Doru Tinca. Mai nou, acesta din urmă se ocupă și de evenimentele unde este solicitat buzoianul, împreună cu Ellie White. Cei doi artiști, Adrian și Ellie, au între­ținut atmosfera nopților de vară pe cel mai popular yacht din Mamaia, acolo unde au cântat și au revigorat hiturile de altădată până la răsăritul soarelui.

Fanii l-au putut însă vedea și asculta pe Adrian Șaguna la festivalul Untold de la Cluj, acolo unde buzoianul a fost prezent și cu gașca alături de care a filmat vara aceasta o nouă piesă cu videoclip. Melodia se nu­mește ,,Alcohol” și cei care și l-au dorit pe Adrian Șaguna sunt Andrew Maze și Franny (Francesca Sîrbu).

Buzoianul a mixat la cel mai cunoscut festival de mu­zică sâmbăta trecută, alături de el fiind invitați peste 200 de DJ, artiști și trupe româ­nești ori de re­nume internațional, printre care David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Steve Aoki, Ofenbach, Sam Feldt, Paul van Dyk, Parov Stelar, The Script sau Tyga. Toți au făcut show-uri speciale în cele patru zile ale festivalui Untold, ediția a șasea fiind de departe cea mai așteptată, după pauza pandemică de anul trecut.

Articole similare