marți, 22 septembrie 2020

Adolescenți prinși cu droguri de polițiștii locali, în Parcul Crâng

Trei adolescenți, cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, au fost prinși cu droguri, în Parcul Crâng din Buzău. Tinerii au fost reperați de un echipaj al Poliției Locale. Oamenii legii și-au dat seama că ceva e în neregulă când adolescenții au devenit agitați la vederea lor, încercând să părăsească zona. Nouă pliculețe, cel mai probabil cu etnobotanice, au fost găsite asupra lor.

”La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii locali din cadrul Direcției Poliției Locale Buzău – Serviciul Ordine și Liniște Publică, care executau serviciul  de patrulare în Parcul Crâng, au depistat pe o bancă trei tineri, care în momentul în care au observat patrula, au devenit agitați încercând să părăsească zona. Polițiștii locali au trecut la interceptarea și legitimarea acestora, stabilind că aceștia au vârste cuprinse între 16 și 18 ani, toți din municipiul Buzău. La controlul corporal efectuat, polițiștii locali au găsit asupra tinerilor o pungă din plastic, în care se aflau 9 (nouă) pliculețe ce conțineau o substanță vegetal uscată de culoare verde. Bunurile găsite au fost ridicate și predate polițiștilor din cadrul B.C.C.O. pentru continuarea cercetărilor”, au transmis reprezentanții Poliției Locale.
În ultimele două săptămâni, polițiștii locali din Buzău au găsit doi tineri inconștienți pe străzile municipiului, care  consumaseră substanțe interzise.

1 COMENTARIU

  1. Mai multe razii prin jurul liceelor și o să vedeți ce capturi o să depistați. luații la întrebări pe toți elevii care nu sunt la ore în timpul programului!

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!