Actualitate

Actorul Franco Nero vine la Buzău

Unul dintre cei mai apreciați actori italieni din toate timpurile va veni la Buzău ca invitat de onoare al Buzău International Arts Festival.

Născut la Parma, în nordul Italiei, Franco Nero este un actor cu un palmares impresionant de filme europene și producții hollywood-iene de marcă.

Buzoienii vor avea ocazia să îl întâlnească pe marele actor în perioada 31 august-2 septembrie. Pe 1 septembrie actorul va susține o conferință de presă și, tot în aceeași zi, va fi prezent la proiecția specială a filmului „Django”, după care va răspunde întrebărilor publicului.

În prezent, Nero pregăteşte, în calitate de regizor, lungmetrajul „L’Uomo Che Disegnò Dio” (Omul care l-a desenat pe Dumnezeu), cu Kevin Spacey şi Faye Dunaway.

Buzău International Arts Festival, eveniment ce reuneşte ediţiile cu numărul şase ale Festivalului Internaţional de Film Buzău – BUZZ IFF şi Festivalului Internaţional de Teatru Independent de Comedie COMIC 7 B, se va desfăşura în perioada 25 august – 25 septembrie, în municipiul Buzău şi în mai multe spaţii din judeţ.

În cadrul festivalului, publicul va putea participa la concertele Damian Drăghici & Brothers, în deschiderea oficială, pe 27 august, Maria Răducanu, pe 4 septembrie, Florin Ochescu & Band pe 5 septembrie, Silvia Dumitrescu, precedată de trupa Hangar 6, pe 10 septembrie, White Mahala, pe 12 septembrie şi Phoenix, în închiderea Buzău International Arts Festival, pe 25 septembrie.

Buzău International Arts Festival este organizat de Asociația CulturAll și Asociația Bulevardul Culturii, în parteneriat cu Primăria Municipiului Buzău și cu Centrul Cultural și Educațional ,,Alexandru Marghiloman”.

Articole similare