marți, 11 august 2020

Aceste electrocasnice îți pot schimba TOTAL viața! Ești gata pentru îmbunătățire?

Auzim mereu aceleași lucruri: „Nu am timp!”, „Sunt epuizat/ă!”, „Mi-aș dori să am mai mult timp pentru…”. Ritmul alert în care trăim, multitudinea de sarcini cu care ne îngreunăm viața și presiunile făcute de responsabilități ne pot răpi tot timpul, astfel ne este greu să găsim bucurie în ceea ce facem. Pe lângă muncă și ocuparea de familie, treburile casnice pot deveni o adevărată corvoadă. Din fericire, producătorii de electrocasnice au ajuns să observe nevoile omului modern și au scos pe piață aparate care îți pot schimba total modul în care îți folosești timpul atunci când ești acasă. Iată despre ce este vorba: 

Uscătorul de rufe: economie de timp și de spațiu

Ai fost vreodată în situația în care, iarnă fiind, hainele tale nu se mai uscau odată? Te incomodează foarte tare suportul pentru uscat rufe care îți ocupă mereu o mare parte din spațiul din camera care are cea mai multă lumină? Atunci un uscător pentru rufe ar putea fi foarte practic pentru tine, mai ales dacă ai o familie numeroasă. 

Un uscător de rufe folosește forța centrifugă și căldura pentru a usca rapid toate hainele. Singurul dezavantaj este acela că rufele pot deveni foarte șifonate. Din fericire, producătorii au observat și această problemă, așa că au scos pe piață uscătoare de rufe cu funcție antișifonare. Astfel, scapi și de sarcina de a călca toate hainele din casă. Poți găsi un uscător de rufe la un preț avantajos online. 

Mașina de spălat vase: cel mai bun prieten al hobby-ului tău

Ai un hobby care îți place foarte mult, dar nu ai timp pentru el pentru că, indiferent ce ai face, chiuveta ta, oricum prea mică, este mereu împodobită de un maldăr de vase murdare? Este frustrant să observi că îți trebuie atât de mult timp pentru a spăla vasele, mai ales atunci când multe sunt murdare de grăsime arsă. În plus, mereu apare un vas murdar de nicăieri, fix atunci când ai crezut că ai terminat treaba. 

Mașina de spălat vase te poate elibera de această corvoadă și îți permite să te bucuri de mai mult timp pentru lucrurile importante. Trebuie doar să așezi vasele în mașină, adaugi detergent, iar aceasta va face treaba pentru tine. Dacă îți fac griji pentru consum, trebuie să afli că noile modele sunt concepute în așa fel încât să adapteze nivelul de apă și de electricitate pentru cantitatea de vase pe care o introduci în mașină. Astfel nu vei consuma niciun strop mai mult decât este nevoie. 

Robot pentru podele: silențios și harnic

Sigur ai trecut prin asta: tocmai ai terminat de măturat și de dat cu mopul când cineva vine de afară încălțat și îți distruge toată munca. Nimănui nu îi place să petreacă mult timp dând cu mopul sau cu aspiratorul. Așa că, producătorii au scos pe piață robotul pentru podele. 

Acesta funcționează pe toate suprafețele tari din casa ta, și îl poți folosi dacă nu ai praguri la uși. Acesta își face singur o hartă a locuinței, și poate fi programat să curețe podelele ori de câte ori dorești asta. Astfel podelele tale vor fi mereu curate. Acest aparat este deosebit de practic mai ales pentru locuințele în care este un animal de companie, deoarece te ajută să scapi de părul acestora. 

Acestea sunt doar trei inovații ale tehnologiei moderne care îți pot face munca și viața mult mai ușoare și mai frumoase. Vei profita de ele?

Sursa foto: shutterstock.com, pexels.com

loading...
error: Content is protected !!