miercuri, 12 august 2020

Accident grav pe DN1B din cauza unui șofer care nu a acordat prioritate

Trafic dirijat miercuri dimineață pe DN1B, în Vintileanca, în urma unei coliziuni între un  microbuz și un autoturism. Accidentul a avut loc jurul orei 08.00. În timp ce conducea un autoturism pe DJ 103R, la intersecţia cu DN 1B E577, un bărbat de 72 de ani din Pietroasele nu ar fi acordat prioritate de trecere unui microbuz ce rula pe direcţia Mizil – Buzău mașina acestuia fiind izbită puternic din lateral. În urma impactului, un pasager din microbuz, în vârstă de 50 de ani, din Săhăteni şi şoferul turismului au suferit vătămări şi au fost transportaţi la spital. Acesta din urmă este în comă. Bărbatul a suferit un politraumatism prin accident rutier, cu TCC, TCF. A doua victimă, în vârstă de 50 de ani, a suferit un politraumatism prin accident rutier, cu TCC minor Gr.I TCF, pacientul este stabil hemodinamic și respirator, potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean, Adriana Bunilă.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar cercetările continuă. Traficul s-a reluat în condiții normale după aproape o oră.

 

1 COMENTARIU

  1. Intersectia respectiva este slab semnalizata, neiluminata. Sa se procedeze ca la intersectia pietroasele cu dn 1, pana nu este prea tarziu si se produce o tragedie.

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!