marți, 02 iunie 2020

Accident grav la intersecția străzilor Plevnei și Col. Buzoianu

Încă un accident grav în intersecția devenită cunoscută tocmai din cauza numeroaselor evenimente rutiere care au loc acolo. Joi seară, în timp ce conducea autoturismul pe strada Plevnei, din direcția Bulevardul Gării către Bulevardul 1 Decembrie, o șoferiță de 19 ani nu ar fi acordat prioritate la intersecția cu strada Col.I.Buzoianu, intrând în coliziune cu un autoturism care circula către Bulevardul Unirii, condus de un brăilean de 30 de ani. Brăileanul a fost preluat de ambulanță pentru a i se acorda îngrijiri medicale. S-a întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

Știrea inițială

Accident grav în această seară la intersectia strazilor Plevnei și Col. Buzoianu. Din primele date, evenimentul rutier s-a produs din cauza neacordării de prioritate de unul dintre șoferii implicați. Mai multe ambulanțe au fost trimise la fața locului, iar după primele evaluări o persoană este rănită.

Se pare că șoferul unei mașini care venea dinspre Bulevardul Gării a intrat în intersecție fără să se asigure pe Col. Buzoianu, acrosând violent o altă mașină care se deplasa regulamentar. În urma impactului, mașina lovită s-a răsucit pe șosea.

Revenim cu informații!

loading...
error: Content is protected !!