sâmbătă, 06 iunie 2020

Accident grav în Costești. Doi localnici, răniți

Accident grav marți dimineață, pe DN2E85, în localitatea Costești. În timp ce se conducea pe DN2E85 din direcția Buzău către București, un bărbat de 40 de ani din Iași a intrat în coliziune cu autoturismul condus înaintea sa de un șofer de 60 de ani din Costești, care s-ar fi angajat în efectuarea unui viraj la stânga.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul din Costești a fost proiectat pe contrasens într-un camion condus de un buzoian de 36 de ani.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului din Costești și a soției acestuia, de asemenea în vârstă de 60 de ani, care a rămas încarcerată, fiind scoasă din mașină de martori la accident, nefiind necesară intervenția echipajului specializat al ISU Buzău. Femeia este în stare gravă.

Bărbatul în vârstă de 60 de ani a suferit un politraumatism minor, cu TCC minor, traumatism hemitorace drept, iar soția acestuia a suferit un politraumatism prin accident rutier, cu plagă deschisă supraorbitală dreaptă și un traumatism minor de hemitorace, potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Buzău, Adriana Bunilă.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar cercetările continuă.

Imagine arhivă!

loading...
error: Content is protected !!