Monden

Cabral a înnebunit când Andreea a fost cerută de soție de un turc

Cabral este uneori și un bărbat gelos! Buzoian după mamă, prezentatorul de la PRO TV a reacționat dur atunci când un cetățean turc i-a cerut nevasta în căsătorie, pe Internet! Andreea Ibacka, în vârstă de 38 de ani, are o relație solidă cu vedeta TV de aproape 15 ani. Cei doi s-au cunoscut în 2008, pe platourile de filmare ale telenovelei „Inimă de țigan”. În iunie anul acesta, au aniversat 12 ani de căsnicie. Cuplul are împreună doi copii, o fiică și un fiu, Namiko și Tiago, în vârstă de 4, respectiv 2 ani.

Potrivit click.ro, cei doi nu mai au secrete în cuplu, însă Cabral este și acum, unoeri, un bărbat gelos. Zilele trecute, prezentatorul de la PRO Tv a descoperit stupefiat că soția sa a fost cerută în căsătorie, pe Internet, de un cetățean turc, care o invita în Antalya. „Te invit în orașul Antalya. Vreau să te cunosc. Căsătorește-te cu mine, Andreea. OK”, i-a scris bărbatul Andreei Ibacka, pe Facebook.

Cabral nu s-a putut abține și a început să corespondeze cu pretendentul la inima soției sale. „Domnul Mehmet s-a pus cu mesaje pe Andreea… dar, surpriză!”, a povestit Cabral, pe contul lui de socializare. El i-a dat omului, pur și simplu, lovitura de grație, atunci când i-a trimis acestuia, ca răspuns la cererea în căsătorie, o poză cu el. Reacția lui Cabral a adunat peste 26.000 de aprecieri și aproximativ 800 de comentarii în mediul online, devenind în scurt timp virală.

Articole similare