Fără categorie

UPDATE / Cum s-a produs accidentul mortal de pe DN2B

UPDATE: Din cauza leziunilor grave suferite, bărbatul în vârstă de 35 de ani a decedat la spital. „Bărbatul în vârstă de 35 de ani a suferit un politraumatism prin accident rutier, cu hemopneumotorax si multiple leziuni toracice. Din cauza leziunilor grave, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator. Conform protocolului, s-au efectuat de îndată manevre de resuscitare, însă fără succes, ulterior declarându-se decesul”, a transmis Adriana Bunilă, purtătorul de cuvânt al SJU Buzău.

Cealaltă victimă, bărbatul în vârstă de 45 de ani,  a suferit un politraumatism prin accident rutier. La acest moment, pacientul este stabil hemodinamic și respirator, în curs de investigatii, potrivit Adrianei Bunilă.

Știre inițială: Un grav accident rutier s-a produs luni dimineață, pe DN2B, în Cilibia. Potrivit Poliției, autoturismul condus pe direcția Brăila-Buzău de către un șofer în vârstă de 35 de ani, din Brăila, a pierdut controlul asupra direcției, a intrat în coliziune cu un copac marginal și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din păcate, accidentul s-a soldat cu decesul șoferul. Alți doi pasageri, în vârstă de 44 și 35 de ani, de asemenea din Brăila, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Articole similare