Actualitate

Recital simfonic dedicat Zilei Europei

Centrul Europe Direct Buzău – având ca structură gazdă Camera de Comerț, Industrie și Agricultură – marchează Ziua Europei duminică, printr-un mini-recital de cvartet de coarde și voce, care va avea loc în Parcul Marghiloman.

„Ziua Europei, aniversată în data de 9 mai, reprezintă un moment potrivit pentru a fi împreună, pentru a aprecia valorile europene și tot ceea ce ne aduce împreună, precum și pentru a transmite un mesaj de unitate și solidaritate. În acest context, Biroul Parlamentului European în România împreună cu Reprezentanța Comisiei Europene în România organizează în prima săptămâna a lunii mai o serie de acțiuni în mai multe orașe din țară, pentru a marca Ziua Europei în România”, arată organizatorii.

Astfel, duminică, 7 mai 2023, la ora 15.00, buzoienii sunt invitați în Parcul Marghiloman, la un mini-recital de cvartet de coarde și voce care va intepreta câteva piese, printre care și Oda Bucuriei din Simfonia a IX-a de Beethoven, imnul european. Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Buzău și al Centrului Europe Direct Buzău.

Vă puteți înregistra la eveniment AICI.   

Articole similare