Actualitate

Cămătărie cu dobândă „ban la ban”

În data de 14 martie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Buzău, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat o percheziție domiciliară la un bărbat în vârstă de 47 ani, din Buzău, bănuit de camătă. Din cercetări a rezultat faptul că în perioada 2021 – martie 2023, bănuitul, fără a fi persoană autorizată, a  acordat împrumuturi mai multor persoane, pentru care ulterior a perceput dobândă de până la 100 la sută din suma împrumutată.

În urma percheziției, au fost ridicate mai multe bunuri, înscrisuri și telefoane mobile. De asemenea, polițiștii buzoieni au pus în aplicare și 12 mandate de aducere, iar persoanele în cauză au fost conduse la sediul poliției în vederea continuării cercetărilor.

În urma probatoriului administrat, pe bază de ordonanță, la data de 14 martie, polițiștii din Buzău au dispus reținerea pentru 24 de ore față de bănuit, iar în cursul zilei de astăzi, 15 martie, acesta  urmează a fi prezentat unității de parchet pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker