Sport

Metalul, incasabil cu Oțelul

Buzoienii i-au ținut în șah pe gălățeni

Duel amical încheiat indecis, între Metalul Buzău și Oțelul lui Dorinel Munteanu. Partida a fost una extrem de echilibrată, în ciuda faptului că cele două combatante evoluează în două eșaloane valorice diferite. Alb-albaștrii au oferit o replică foarte bună, arătând, în multe momente ale jocului, ca o echipă de eșalon secund, mai degrabă.

Gălățenii au trimis în teren un prim unsprezece pe care fostul metronom al naționalei l-ar putea folosi și la reluarea campionatului: Dur-Buzoacă, Rus, Yabre, Ghiocel, Panait, Zivulic, Cisotti, Cruceru, Maxim, Ursu, Dimitroc. Fostul jucător al Gloriei, Cristi Ciobanu, a fost doar rezervă.

Vali Stan a început cu Dinu, Ceaușu, Ghinga, Nedelcu, Mihai Daniel, David Antone, Alin Manea, Bortoteanu, Sorin Mănăilă, Marius Tudorică și Sergiu Arnăutu. Au mai intrat de pe bancă Mihăescu, Dan Stan, Antonio Marcu, Ștefan Păun și Andrei Trandafir,

În aceeași zi, Metalul a mai disputat un amical, cu Gheorghe-Doja, echipă care a mai jucat în intersezon cu alte două trupe buzoiene, Limpeziș și Râmnicu-Sărat. Buzoienii s-au impus cu 2 la 1, într-o dispută în care Vali Stan a trimis în teren o garnitură foarte tânără, cu câțiva jucători formați la Buzău, născuți în 2007 și 2008.

Sâmbătă, alb-albaștrii vor disputa încă două amicale, cu Voluntari 2 și Oltenița. Vali Stan preferă formula cu două meciuri în aceeași zi, pentru a oferi minute tuturor jucătorilor.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker