Monden

3 Sud Est aduce ,,Nostalgia” la Buzău

Ridicarea restricțiilor a făcut ca evenimente, spectacole muzicale și nu numai, să revină la normal, așa că toți artiștii își pregătesc agendele pentru următoarele luni. Și cei de la 3 Sud Est și-au stabilit marele turneu ,,Nostalgia”, și își cheamă toți fanii din țară să facă parte din visul unei generații!

,,Te invităm să trăiești bucuria unui Concert Extraordinar la mai bine de 20 de ani de la lansarea super hit-ului <Amintirile>. Iubitorii muzicii celor trei vor savura un altfel de concert 3 Sud Est, pentru care faimoasa trupă a selectat cele mai frumoase piese interpretate în cele peste 2 decenii de carieră muzicală. Venim și la Buzău, pe 25 martie, fiți acolo să ne aducem aminte împreună de cele mai nostalgice momente muzicale. Amintirile te chinuiesc? Ai Emoții? Lasă Prietenia să aprindă Focul din inima ta! Ia-ți Jumătatea ta mai bună și vino să trăiești o seară epică alături de o trupă legendară!“, a fost mesajul adresat de Mihai, Laurențiu și Viorel. Artiștii promit o atmosferă unică cu povești, trăiri, sentimente și emoții, la O’Brothers Social Pub, începând cu ora 20.00. Organizatorii ­rea­mintesc că biletele achizițio­nate în perioada pandemiei rămân valabile pentru acest eveniment!

3 Sud Est este o formație românească de muzică pop și dance, formată în anul 1997. După un deceniu de activitate, formația s-a desființat în anul 2008, reunindu-se oficial pe 28 februarie 2014 odată cu lansarea unui nou single – ,,Emoții”. 3 Sud Est formea­ză grupul de mu­zică dance cel mai apreciat, atât de public, cât și de mass media, fiind recompensați cu cele mai importante premii ale industriei muzicale românești și nu numai. 3 Sud Est este prima formație, care abordează în România genul muzical soul&dance, cu cel mai mare succes în discoteci! 3 Sud Est este singura formație, care a reușit să vândă într-o țară, care se luptă constant cu pirateria, peste 800.000 de MC-uri și CD-uri.

Cel mai cunoscut nume dintre performerii 3 Sud Est este Laurențiu Duță. Cariera să muzicală are la bază studii de specialitate: trei ani de chitară clasică și doi ani de pian. A debutat interpretând piese folk, această etapă fiind depășită în 1993 odată cu lansarea piesei ,,Cifre”. Un an mai târziu apare și primul LP ce îi poartă semnătura: ,,Realitate”. Numele său a devenit cu adevărat cunoscut publicului în 1993, atunci când a susținut un recital la Festivalul de la Mamaia. Tot atunci au apărut pentru prima oară pe scenă, sub numele ,,Original Dance” cei care aveau să-i devină mai târziu colegi de trupă, Viorel Șipoș și Mihai Budeanu, un duo ce a ­asi­gurat partea coregrafică a show-lui.

Articole similare