Monden

Cine este noul iubit a lui Dodo

Buzoianca Doinița Ioni­ță și-a refăcut viața la puțin timp după ce a născut, însă artista nu a dorit încă să dezvăluie identitatea noului partener. Ea este mămică deja de trei luni, însă vedeta s-a despărțit de tatăl micuțului ei chiar înainte de a naște. Cu toate acestea, imediat după ce l-a adus pe lume pe fiul ei, Dodo a învățat din nou să iubească, simțindu-se fericită în brațele altui bărbat, des­pre care însă nu a dat prea multe detalii până acum.

Curioși din fire, fanii au bombardat-o pe brunetă cu întrebări legate despre relația pe care o are în pre­zent, dar și despre bărba­tul misterios, curiozitatea lor cea mai mare fiind legată de motivul pentru care Dodo nu dorește să oficia­lizeze povestea de dragoste cu partenerul ei. Potrivit wowbiz.ro, după mai multe întrebări adresate pe cana­lele de socializare, Dodo a răspuns pe internet, explicându-le internauților de ce nu vrea, de fapt, să facă totul public. „Sunt tânără, liberă, am tot dreptul să fiu fericită”, a scris buzoianca.

Recent, Dodo a organizat și o secțiune pe Insta­Story, acolo unde le-a dat fanilor ocazia să-i adreze orice întrebare ar avea ­des­pre ea, iar una dintre cele mai controvesate a fost, fără doar și poate, legată de relația pe care artista o are în prezent. Un fan mai curajos a dorit să afle cu orice preț care este, de fapt, motivul pentru care vedeta se ascunde. „Ți-e teamă că te cri­tică lumea dacă arăți cu cine ești împreună?”, i-a scris acesta artistei, citat de wowbiz.ro. Răspunsul cân­tă­reței nu a întârziat să apară iar Dodo i-a explicat că nu are niciun motiv să se ascundă, însă a realizat că o viață ferită de ochii lumii este mult mai fericită. Pe lângă asta, artista a mai spus că, dacă ar fi dorit să nu afle nimeni despre noua relație, ar fi putut să nu spună nimic despre acest subiect. „O viață privată e mult mai fericită. De ce m-ar critica cineva? Sunt tânără, liberă, am tot dreptul să fiu fericită. Dacă mi-ar fi fost frică, nu aș mai fi declarat că mi-am refăcut viața!”, a mai adăugat Dodo pe Instagram.

Reamintim că Dodo și fostul iubit, tatăl copilului, au trăit o frumoasă, dar scurtă poveste de dragoste; înainte ca artista să nască, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate. De ase­menea, cei doi nu au rămas în relații bune; ba chiar, a izbucnit un scandal de proporții între ei, care s-a lăsat cu multe reproșuri ­pu­blice. Mai mult decât atât, fostul iubit nu există nici în actele copilului, iar în urmă cu mai mult timp, cântă­reața a explicat și care este, de fapt, motivul. „Nu a fost și nici nu este prezent în viața de zi cu zi, în acte nici atât. Nu-mi este greu deloc! Sunt o femeie puternică, independentă financiar și iubită de familia mea și de multă lume. Copilul meu va primi o educație mult mai bună fără acel <tată>. Nu-mi este greu deloc, din contră, sunt mai fericită, mai liberă, mai liniștită că ori­când”, a scris artista pe rețelele de socializare.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker