Cultură

S-a deschis sezonul „reducerilor de iarnă la cărți”

Nu ratați reducerile din această perioadă pe care le fac editurile! Distrați-vă citind cărți, fie că este vorba despre aventuri pe care le puteți răsfoi împreună cu copiii, fie că este vorba despre cărți prin care să vă reconectați cu natura pentru momentele mai fericite!

Este bine să nu ratați nici cărțile de psihologie ale autorilor în care aveți încredere, și faceți rost și de  hobby-uri noi. Este cel mai potrivit moment pentru a răsfoi o carte având în vedere reducerile  substanțiale de prețuri și promoțiile la cărți din această perioadă. Ofertele sunt diversificate atât în ceea ce privește procentul în care se face reducerea prețului, ajungând și la 90%, dar și în ceea ce privește costurile cu transportul. Iată  care sunt câteva dintre promoțiile de carte de astăzi ale editurilor Litera, Librex, Elefant, Libris, Bookzone.

Editura Litera  anunță  lichidare de stoc aici.

Elefant  a lansat și ea campania „Deals Of The Day”, cu o ofertă avantajoasă aici.

Cei care sunt interesați de cărțile editurii Libris trebuie să știe că orice comandă intră în tombola pentru un Iphone 13 pro aici. Editura Librex asigură  transport gratuit la orice comandă de minim 50 lei.

Bookzone – “winter sale”, are de asemenea, o avalanșă de reduceri. Vezi aici.

Și sunt mult mai multe reducerile din această perioadă în care editurile care publică titluri atrăgătoare și diversificate, capabile să satisfacă gusturile fiecărui cititor, lansează oferte de nerefuzat, mai ales pentru un cititor împătimit.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker