Educație

Au fost publicate programele pentru Bacalaureat

Ministerul Educației a publicat, în data de 8 ianuarie, programele pentru susținerea  Examenul național de bacalaureat 2022. Din programa la Limba și literatura română fac parte pentru examen următorii autori: Mihai Eminescu, Ion Creangă, I. L. Caragiale, Ioan Slavici, G. Bacovia, Lucian Blaga, Tudor Arghezi, Ion Barbu, Mihail Sadoveanu, Liviu Rebreanu, Camil Petrescu și G. Călinescu, atât pentru profilul real, cât și pentru cel umanist.

Anul școlar se încheie pentru anii terminali de liceu la data de 27 mai 2022, iar calendarul examenelor în prima sesiune de Bacalaureat este următorul:

  • 20 iunie 2022 Limba și literatura română — proba E.a) — proba scrisă
  • 21 iunie 2022 Proba obligatorie a profilului — proba E.c) — proba scrisă
  • 22 iunie 2022 Proba la alegere a profilului și specializării — proba E.d) — proba scrisă
  • 23 iunie 2022 Limba și literatura maternă — proba E.b) — proba scris[

Vezi AICI programele pentru susţinerea probelor scrise la disciplinele limba şi literatura română, limba şi literatura maternă pentru elevii de la toate filierele, profilurile şi specializările, care au urmat studiile liceale într-o limbă a minorităţilor naţionale, matematică, istorie, fizică, chimie, biologie, informatică, geografie, logică, argumentare şi comunicare, psihologie, economie, sociologie şi filosofie, valabile pentru examenul naţional de bacalaureat 2022.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker