Actualitate

Direcția pentru Sănătate Publică Buzău: două decese și 30 cazuri noi de infectare

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au fost confirmate 30 cazuri noi de infectare, din care 3 pacienți testați în laboratoare private și un pacient într-o unitate sanitară din alt județ). Pacienții au vârste între 2 ani și 87 de ani. Anchetele epidemiologice sunt în desfășurare.
Autoritățile sanitare au confirmat și două decese. Este vorba despre un pacient în vârstă de 71 de ani, din Gălbinași, și despre o pacientă în vârstă de 64 de ani din Buzău.
Pacientul din Gălbinași s-a prezentat în data de 6 februarie la UPU Buzău simptomatologie respiratorie severă, apoi fost confirmat cu SARS CoV2 și a decedat două zile mai târziu. Pacientul prezenta și următoarele comorbidități:hematuria macroscopică, tumoră malignă de prostată.
Pacienta din Buzău s-a prezentat, în data de 1 februarie, la UPU a SJU Buzău, cu simptomatologie respiratorie. A fost confirmată cu SARS CoV2 si transferată la Spitalul Ramnicu Sărat.  Femeia prezenta și următoarele comorbidități: tumoră parietală parasagitală dreaptă, ateroscleroză cerebrală, hemiplegie dreaptă.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker