Monden

O buzoiancă, printre nominalizații competiției din America unde Adelina Pestrițu a fost premiată anul trecut

Influenceri din toată lumea au fost anunțați, zilele trecute, în cadrul unei conferințe online, în legătură cu nominalizările din acest an la „E! People’s Choice Awards”, informează paginademedia.ro. Este vorba despre una dintre cele mai importante festivități de premiere desfășurată anual în Statele Unite în cadrul căreia publicul își recompensează producțiile și personalitățile favorite din domeniul cinematografic, audiovizual și musical. Anul trecut, nominalizata Româ­niei a fost Adelina Pestrițu, prezentă pe covorul roșu din America alături de staruri precum Kim Kardashian și Pink.

Pentru a doua oară în istoria acestor premii, „E! People’s Choice Awards” a deschis o categorie dedicată României: „Romanian Social Media Star of 2020”, unde opt concurenți vor intra în cursă.

„Visez de mult timp la acest lucru”

Printre nominalizați se regăsește și buzoianca Andra Gogan (22 ani), inclusă de două ori în Cartea Recordurilor, unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din țara noastră, un adevărat idol pentru copii și adolescenți.

Ceilalți nominalizați din România sunt Alina Ceușan, Bianca Adam, Cristi Mun­teanu, Cristina Ich, Emil Rengle, Mimi și Vlad Mun­teanu.

„Sunt onorată să fiu nominaliză la <E! People’s Choice Awards!> Visez de mult timp la acest lucru! De la 3 ani am început să fac ceea ce îmi place, iar in ziua de azi sunt fericită să fiu cea mai urmărită persoană din România și mă bucur să le transmit tuturor vestea că am fost nominalizată! Îi invit pe toți să mă voteze în număr cât mai mare și felicitări tuturor celor nominalizați!”, a declarat buzoianca Andra Gogan.

Cum se votează

E! invită fanii din întreaga lume să voteze pentru cele 40 de categorii din industria televiziunii, mu­zicii, filmelor și din pop culture. Astfel, în perioada 1 octombrie – 23 octombrie, fanii pot vota de până la 25 de ori pe zi/categorie/modalitate de vot (pe site, accesând www.pca.eonline.com/ro, sau prin mesaje Twitter). În data de 15 octombrie, voturile sunt dublate, echiv­lând un maxim de 50 de ori pe categorie/modalitate de vot. Pentru Twitter, pos­tările trebuie să fie publice pentru a fi luate în considerare. Postările sunt luate în considerare dacă acestea conțin cele două hashtaguri: hashtag cu numele categoriei (#RomanianSocialMediaStar) și hashtag cu numele nominalizatului.

Spre exemplu: Votez pentru #RomanianSocialMediaStar pe #NumeleNominalizatului la premiile E! People’s Choice Awards! #PCAs

Hashtagurile nominalizaților sunt: #AlinaCeusan, #AndraGogan, #bieadam, #CristiMunteanu, #CristinaIch, #EmilRengle, #MIMI, #VladMunteanu.

Andra este un adevărat fenomen în online

La cei 22 de ani pe care îi are, Andra Gogan este un fenomen în online. Nu există platformă pe care să nu o fi cucerit. Ca să vă faceţi o idee cam cu cine avem. de-a face, aflaţi că Andra a strâns pe canalul ei de Youtube o comunitate de peste 800 de mii de oameni, pe Instagram, peste 700 de mii, iar pe TIK TOK, atenție, peste 3 ­mi­lioane.

Dealtfel, așa a și ajuns în Cartea Recordurilor. A susținut cel mai lung concert live, când era doar un copil – adică de peste trei ore, fără pauză. În plus, a bătut orice record și la capitolul ,,Cele mai multe CD-uri lansate de un copil”, 16 la număr!

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker