Actualitate

Astăzi s-a redeschis Policlinica Spitalului din Râmnicu Sărat

Deschiderea Policlinicii Spitalului  din Râmnicu Sărat a avut loc astăzi și este un act de normalitate și a fost anunțată pe pagina de socializare de primarul Sorin Cîrjan. Este „ un prim act de normalitate privind activitatea medicală din municipiul nostru!

După cinci luni în care râmnicenii au fost privați de serviciile medicale oferite de Spitalul Municipal și Ambulatoriul de Specialitate, urmare a deciziilor luate la nivel central privind Strategia Națională pentru Combaterea Pandemiei cu COVID 19, ziua de astăzi aduce un pic de liniște printre noi”, transmite primarul Sorin Cîrjan.

Cu această ocazie edilul adresează mulțumiri și conducerii spitalului și le adresează încurajări pentru activitatea ce urmează:„ Le mulțumesc, în numele râmnicenilor, celor care au făcut posibil acest lucru, Managerului, Directorului Medical și celorlalți membri ai Comitetului Director, pentru implicare și asumarea acestui demers! Le mulțumesc, în egală măsură, și celor care prin activitatea ce o vor desfășura vor veni în întâmpinarea pacienților, asigurându-le nevoile medicale! Vom continua să milităm pentru a redeschide Spitalul Municipal, acesta fiind obiectivul nostru principal în următoarele două luni!”

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker