Politic

Comunicat PMP Buzău: „Pro România – o farsă, Carmen Ichim – o marionetă!”

După ce s-au bătut cu pumnul în piept, încă din martie, că reprezintă singurul partid care luptă cu PSD-ul, „profesioniştii” de la PRO România, în frunte cu Carmen Ichim, au intrat la vâsle în barca… PSD-ului! Situaţia de la Buzău nu are corespondent în materie de penibil şi de politicianism de cea mai joasă speţă.

Oamenii ăştia chiar îi consideră PROşti pe buzoieni! După ce ai fost ­unea­l­ta inertă a PSD-ului ca prefect, după ce ai închis ochii, din 2017 până în 2019, la toate ilegalităţile petrecute în administraţia locală, să ai „revelaţia” de a te prezenta drept amazoană anti-PSD, ca numai după câteva luni de uneltiri şi sponsorizări ale mizeriilor din permisivul spaţiu al reţelelor sociale, să anunţi că faci alianţă cu PSD?! Cu ajutorul unor astfel de oameni, PSD-ul, oricum s-a numit în istoria recentă, a reuşit să păstreze puterea, de la Revoluţie încoace, în acest judeţ măcinat de corupţie şi de „profesionalism”.

Toţi candidaţii PRO România la primăriile din Buzău au înţeles acum ceea ce PMP a spus de foarte multă vreme: PRO România nu este altceva decât o farsă, un alt nume sub care se prezintă PSD. Toţi candidaţii PRO România au înţeles acum că manevra Alianţei PSD–PRO Buzău la alegerile pentru Consiliul Judeţean le anihilează şansele de a fi aleşi primari din partea PRO România. Cum să speri că vei strânge voturi pentru primar din partea PRO România când „şefa” Carmen Ichim face campanie pentru PSD?!

PMP este singurul partid care face opoziţie reală şi asumată PSD-ului, singura forţă care oferă alegătorilor siguranţa că opţiunile lor sunt investite într-un efort autentic de a înlătura corupţia şi delăsarea din administraţia publică. PMP luptă pentru Buzău!

Text asumat de Partidul Mişcarea Populară –  Organizaţia Judeţeană Buzău

Un comentariu

  1. Acest mesaj a fost ideea „genialului” lup moralist Mocanu jr. ? Hotul striga hotii ! Asta da tupeu de cocalar !

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker