Sport

Primul amical, prima victorie a fotbaliştilor Gloriei în Antalya

Gloria a început cu dreptul seria meciurilor de verificare programate de durata stagiului de pregătire din Antalya.

În primul din cele cinci meciuri pe care le au stabilite pe durata cantonamentului din Turcia, fotbaliştii buzoieni au evoluat împotriva echipei Vitoşa Bistriţa, din prima ligă din Bulgaria.

Prima repriză a fost încheiată în avantaj de formaţia bulgară, care a ­deschis scorul încă din minutul 7, rezultat care s-a păstrat şi la pauză. Repriza a doua s-a jucat după un alt scenariu, cu multe schimbări în ambele tabere. Elevii lui Ilie Stan au reuşit să egaleze prin Cristian Balgiu, în minutul 54, care a transformat un penalty obţinut de Chică-Roşă şi a marcat golul victoriei în minutul 70, prin Valentin Munteanu.

Antrenorul Ilie Stan a folosit următoarele formule de echipă:

Gloria, repriza I: Cristian Andrei – Matei Constantinescu, Dragoş Ceauşel, Călin Tudose, Călin Toma, Mihai Savin, David Stăiculescu, Dragoş Huiban, Bogdan Gavrilă, Constantin Stoica, Remus Chipirliu.

Gloria, repriza a II-a: Relu Stoian – Alexandru Gîţ, Marius Ioniţă, Ciprian Perju, Gabriel Nedelea, Cristian Balgiu, Iulian Roşu, Cosmin Tucaliuc, Valentin Munteanu, Adelin Pîrcălabu, Adi Chică-Roşă.

 

În următoarele două amicale, disputate după închiderea ediţiei, Gloria a întâlnit echipele Olimp Khimki şi Volgar Astrakhan, ambele din Rusia. Marţi este programat meciul cu danezii de la BK Fremad Amager (Liga a 2-a), iar joi, în ultimul test buzoienii îi vor întâlni pe georgienii de la Samgurali Tskhaltubo (Liga a 2-a).

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker