Actualitate

A treia lovitură a fost cu ,,ghinion”

Un minor de 10 ani a fost prins de proprietarul unui autoturism chiar în momentul în care sustrăgea bani din maşina lăsată neasigurată.

Marţi după-amiază, un bărbat de 62 de ani din Constanţa, administrator al unei societăţi comerciale cu sediul în municipiul Buzău a sesizat că a surprins un minor în vârstă de 10 ani în timp ce sustrăgea bunuri din autoturismul său, lăsat neasigurat în curtea societăţii comerciale.

În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului pentru cercetarea împrejurărilor comiterii faptei s-a stabilit că minorul nu era la prima faptă de acest gen. Din declaraţiile persoanei vătămate a rezultat că a observat lipsa unor sume de bani, din autorurism, încă din ziua de 28 octombrie a.c. (150 de lei), însă nu a sesizat Poliţia întrucât a apreciat că i-a rătăcit pe undeva.

A doua zi, 29 octombrie a.c., a constatat din nou lipsa sumei de 80 de lei, dar nici de această dată nu a sesizat Poliţia. În ziua următoare, lăsându-şi din nou autoturismul neasigurat în curtea societăţii comerciale a hotărât să supravegheze maşina, reuşind astfel să prindă şi bănuitul.

Poliţiştii continuă cercetările sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău.

Articole similare