vineri, 22 ianuarie 2021

77 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 77 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2(16 pacienți au fost diagnosticați în laboratoare private de analize și 5 pacienți au fost diagnosticați în unități sanitare din alte județe).  Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 3 și 95 de ani.

 Trei decese

Reprezentanții DSP Buzău transmit că astăzi au fost înregistrate și  trei decese în rândul pacienților confirmați COVID-19:

  • DECES NR. 156: pacientă în vârstă de 79 de ani se prezintă la UPU a Spitalului Județean de Urgență Buzău cu simptomatologie respiratorie. Este testată și confirmată cu SARS CoV-2 și transferată la Spitalul Râmnicu Sărat. Evoluția clinică este nefavorabilă și survine decesul. Comorbiditati: diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială, boală coronariană ischemică, bloc de ramură dreaptă major.
  • DECES NR. 157: pacient în vârstă de 67 ani se prezinta la UPU a Spitalului Județean de Urgență Buzău cu simptomatologie respiratorie severă. Este testat și confirmat cu SARS CoV-2 și transferat la Spitalul Râmnicu Sărat pe sectia ATI, unde survine decesul. Comorbidități: hipertensiune arterială, accident vascular cerebral sechelar (in antecedente).
  • DECES NR. 158: pacientă în vârstă de 86 de ani se prezintă la UPU a Spitalului Județean de Urgență Buzău cu simptomatologie respiratorie severă. Este testată și confirmată cu SARS CoV-2, iar la scurt timp, survine decesul. Comorbidități: hipertensiune arterială, leucemie limfoida, glaucom, anemie.

Potrivit DSP Buzău, astăzi, 25 noiembrie, situația epidemiologică la nivelul județului Buzău se prezintă astfel:

  • 6175 persoane au fost confirmate pozitiv Covid-19 de la începutul pandemiei;
  • 4679 persoane au fost vindecate Covid-19 de la începutul pandemiei;
  • 158 decese Covid-19 de la începutul pandemiei;
  • 1051 persoane în carantină la domiciliu;
  • 1181persoane aflate în izolare la domiciliu.

 

1 COMENTARIU

  1. Nu mai spuneti spital, spuneti lagar de exterminare. Toata lumea empatizeaza cu medicii, dar de fapt nu sunt medici, sunt niste tortionari imbuibati cu salarii mari de idiotul de Dragnea. Poate va veni si ziua cand vor plăti pentru acesti morti. Oameni cu boli cronice, au murit sub ochii acestor infractori, care îi indoapa cu paracetamol si stafilococi si ignora sa le dea tratament pentru bolile cronice pe care le au acesti pacienți.

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!