Monden

FOTO / Adriana Stuparu a cântat la propria nuntă

Artistului îi stă bine pe scenă, chiar şi în ziua nunţii! Asta ştie cel mai bine Adriana Stuparu, care a fost mireasă duminică şi a sfidat toate superstiţiile care spun că aduce necaz cântatul la propria-ţi nuntă! Pentru că mireasa şi-a dorit să aibă la eveniment o bună parte dintre colegii de scenă, ca invitaţi sau ca so­lişti, a ales şi ea să îi acompanieze pe ringul de dans la câteva melodii preferate, sfidând zicala bătrânească potrivit căreia aduce ghi­nion că în ziua nunţii mi­reasa să cânte. Adriana i-a acompaniat şi pe Ionuţ Galani, şi pe Mirela Ursache şi a dansat până în zorii zilei, chiar dacă fix cu o zi înainte a muncit tot pe scenă şi le-a cântat nuntaşilor care au arvunit-o.

,,De pe scena nunţii unde am cântat, m-am odihnit câteva ore, după care am îmbrăcat rochia de mireasă şi am început petrecerea în familie şi nu simt încă nicio oboseală”, spunea, pe ringul de dans, duminică seară, Adriana. Artista a fost însoţită de colegele ei Dora Ungu­reanu, Mirela Ursache, Simona Bănică, Daniela Ma­tache, Dana Dobre, Andreea Merişan, Irina Croi­toru, dar şi de îndrăgiţii ei prieteni Mario Buzoianu, Nemuritorii, Ionuţ Galani, precum şi de formaţia ei de suflet, Anotimpuri.

Data nunţii a fost stabilită pe 12 septembrie pentru a fi cât mai aproape de ziua de naştere a fetiţei pe care Adriana şi Ionel Dobriţă, primarul din Berca, o au împreună, Anastasia Maria, care s-a născut pe 9 septembrie 2020, de ziua Sfinţilor Ioachim şi Ana. La nuntă, atât Maria cea mare, fata mirelui din prima căs­nicie, cât şi Maria cea mică au îmbrăcat haine albe, de prinţese, asemă­nătoare cu ale personajului principal.

Adriana a ales ca rochia de mireasă să fie decoltată doar la spate, brodată cu ştrasuri şi paiete şi cu mo­del de sirenă, exact cum îşi îmbrăca ea păpuşile când era mică.

Alături de familie, cei doi proaspăt căsătoriţi au dansat şi au petrecut cu o mare parte dintre oficialităţile judeţului şi ale municipiului, întrucât primarul Ionel Dobriţă se bucură de susţinere importantă din partea partidului din care face parte, PSD.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker