CulturăEducație

30 de aplicații din toată lumea, pentru participarea la festivalul „Antante”

Festivalul pentru copii și părinți „Antante” de la Buzău a ajuns la a IV-a ediție și, spune viceprimarul Oana Matache, „deja a stârnit interes major printre artiștii internaționali ce își doresc să vină sau să revină la Buzău. Peste 30 de aplicații trimise din toată lumea chiar dinainte de a lansa apelul.”

Cu toate că există deja artiști care și-au anunțat intenția de a face parte din festivalul buzoian, viceprimarul  Oana Matache anunță deschiderea apelului în care toți artiștii interesați să participe să vină cu propuneri, „pentru că ne dorim ca povestea unuia din cele mai frumoase festivaluri pentru copii și familie din țară să atragă cei mai faini artiști”. Astfel, din dorința ca acest festival să crească în continuare în calitate și frumusețe, organizatorii au deschis un apel în care toți artiștii interesați să participe să vină cu propuneri.

În acest apel se anunță că se caută artiști/spectacole de stradă, care să facă parte din cadrul festivalului ANTANTE Buzău, ediția a4a, care va avea loc în acest an în perioada 24-26 mai.

Cei interesați pot trimite aplicația lor, până la data de 15 martie,  pe adresa de mail .@., cu următoarele detalii: prezentarea spectacolului, detaliile tehnice, locul de unde se deplasează și echipa spectacolului.

 

Articole similare