marți, 20 octombrie 2020

3 strategii de pariuri live preferate de jucătorii români în 2020

Pariurile live au devenit foarte populare în România ultimului deceniu, în special pentru că au potențialul de a dinamiza orice meci pe care îl urmăresc pasionații de sport. Mulți microbiști recunosc faptul că nu mai pot urmări meciuri cu interes dacă nu pariază pe ele.

Am extras cele mai folosite 3 strategii de pariuri live în România, strategii pe care orice adult le poate pune în aplicare atâta vreme cât dispune de un cont de pariuri live și acces la internet.

Victorie la pauză

Pregătirea este extrem de importantă în ceea ce privește această strategie. Trebuie să analizezi cu atenție cele două echipe și să-ți iei notițe cu privire la stilul lor de joc. Evident, totul începe prin a vedea cum se descurcă ambele formații în prima repriză, gazdele pe teren propriu, respectiv oaspeții în deplasare. Tabelele cu goluri marcate în intervale de 10 sau 15 minute îți pot fi, de asemenea, de mare folos.

Dacă depistezi un meci la care șansele favoriților de a deschide scorul înainte de pauză sunt foarte mari, următorul pas este să stabilești miza pentru acest pariu, respectând, bineînțeles, strategia de gestionare a banilor pe care o folosești de regulă.

Ulterior, după startul partidei, ar fi bine să aștepți 10-15 minute și apoi să pariezi pe victoria gazdelor la pauză. Astfel, nu numai că vei putea prinde o cotă mai mare decât dacă ai fi pariat înainte de startul meciului, dar vei avea ocazia să decizi să nu mai pariezi, dacă vezi că lucrurile nu decurg așa cum te așteptai.

Pariuri pe cornere

Cheia succesului din spatele acestei strategii constă în identificarea echipelor care sunt extrem de motivate să marcheze și al căror joc pare să ducă către gol. De preferat este ca formația care trebuie să marcheze să mizeze foarte mult pe jocul pe benzi sau să aibă o medie ridicată de șuturi la poartă.

Scenariul ideal pentru această strategie este oferit de meciurile în care echipa favorită este condusă, însă poate fi folosită și atunci când scorul indică egalitate. Cert este să știi că motivația antrenorului și a jucătorilor este 100% pentru a câștiga acest meci și să pariezi pe faptul că echipa favorită va ajunge prima la un anumit număr de cornere (3, 5, 7 etc.), pe numărul total de cornere din meci sau efectiv pe echipa care va obține cele mai multe lovituri de la colț – opțiuni disponibile în oferta 888 pariuri live.

Important este și jocul echipei cotate cu șansa a doua. Dacă știi că adversarii sunt rapizi și pot fi periculoși pe contraatac, poate că ar fi mai bine să te orientezi către pariurile pe totalul golurilor. De asemenea, trebuie să cunoști și mentalitatea echipei mai slabe și mai ales felul în care va reacționa în diversele scenarii de joc. Dacă echipa respectivă are un talent deosebit în a trage de timp și a se apărat, poate că ar fi mai bine să eviți acel meci.

Miza, momentul în care să pariezi, dar mai ales momentele în care să spui pas unei partide, nu pot fi trecute într-un ghid, ci este de datoria pariorului să de descopere prin experiență.

Gol înainte de minutul X

Această strategie presupune alegerea unor partide în care sunt șanse mari să se marcheze multe goluri. Poți juca mai multe piețe de pariuri, ca de exemplu:

  • Gol înainte de minutul 10
  • Peste 0.5 goluri în intervalul 0:00 – 29:59
  • Următorul gol înainte de minutul 15:00 etc.

Cum se joacă? Setezi un câștig dorit, iar apoi calculezi miza pentru primul pariu. Dacă pariul este pierzător, adaugi miza pierdută la câștigul dorit și recalculezi miza, după care plasezi un alt pariu pe următorul interval și tot așa. În momentul în care câștigi un pariu, nu mai pariezi pe acel meci.

Practic, tot ce trebuie să faci pentru a avea succes este să eviți partidele care se încheie cu scorul de 0-0. Totuși, nu trata cu lejeritate acest lucru, pentru că vei avea surprize, așa că asigură-te că mizele și bugetul îți permit să pierzi câteva partide.

loading...
error: Content is protected !!