Actualitate

Fost judecător implicat într-un accident cu un șofer băut și fără permis

Un fost judecător de la Tribunalului Buzău, retras din magistratură în urma unui scandal soldat cu acuzații de șantaj și mită, a fost implicat miercuri seară într-un accident rutier în care și-a avariat grav bolidul de lux, într-un accident produs pe Bulevardul Stadionului din Buzău, scrie stiridebuzău.ro. Fostul magistrat Eugen Irimia a ajuns la spital după ce a intrat fără să se asigure într-o intersecție, în accident fiind implicate alte trei mașini. Ghinionul fostului judecător a fost teribil, bolidul său de lux fiind izbit violent de o altă mașină, condusă de un tânăr de 23 de ani, care mergea pe drumul cu prioritate, băut și fără permis.

În urma impactului teribil, mașina care circula pe drumul cu prioritate, a fost proiectată în alte două autovehicule.

Imediat după producerea accidentului fostul judecător a cerut să fie transportat la spital, întrucât acuza dureri la cap și în zona abdominală. După investigații, a plecat acasă cu scrisoare medicală.
Soția fostului judecător, care s-a aflat pe scaunul din dreapta și o pasageră aflată pe bancheta din spate, au scăpat doar cu o sperietură.
Gurile rele spun însă că fostul magistrat ar fi cerut să ajungă la spital pentru ca accidentul să fie înregistrat cu victime și nu ca o simplă tamponare.
Acest aspect l-ar putea scoate din culpă pe fostul magistrat, chiar dacă nu a acordat prioritate, întrucât șoferul mașinii care circula pe drumul cu prioritate, nu avea permis și se afla și sub influența alcoolului, aparatul Drager măsurând o îmbibație de 0,7 miligrame/l alcool pur în aerul respirat.
Până la urmă și celălat șofer implicat în accident a fost dus de poliție la spital pentru recoltarea probelor biologice, pentru stabilirea exactă a alcoolemiei.
Fostul judecător Eugen Irimia a fost acuzat în urmă cu 3 ani că a furnizat informaţii compromiţătoare despre un coleg şi a participat la realizarea unor articole denigratoare la adresa acestuia.
Articolele au apărut în publicaţia “Atac de Buzău”, instituţie media de scandal implicată în octombrie 2015 într-un dosar de şantaj.
Atunci, Doru Iuga, fostul director al OTV, Florin Paraschivescu, directorul ziarului şi soţia sa Oana Galaton, responsabil de publicitate au fost arestaţi pentru şantaj.
După acest incident fostul judecător buzoian, Eugen Irimia a fost exclus de către CSM din magistratură dar a câștigat procesul, ulterior pensionându-se.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker