Educație

24 de elevi buzoieni calificați la etapa națională a concursului „Ștefan Hepites”

Etapa județeană a Concursului interdisciplinar de fizică și geografie „Ștefan Hepites” a avut loc  la Liceul Teoretic de Informatică „Alexandru Marghiloman” Buzău, fiind prima competiție din acest an școlar.  A fost de bun augur acest început competițional pentru că nu numai că s-au înscris nu mai puțin de  82 de elevi: (30 elevi clasa a IX-a, 39 elevi clasa a X-a, 8 elevi clasa a XI-a și 5 elevi clasa a XII-a), au fost și foarte multe premii. „Început promițător pentru elevii buzoieni, pasionați de Științe: 5 premii I, 9 premii II, 6 premii III și 4 mențiuni!”, este anunțul pe care îl face pe pagina de socializare inspectorul școlar Serenella Dinu.

Astfel că  la etapa națională a acestei competiții Buzăul are 24 de elevi calificați. Ei provin de la următoarele unități de învățământ: Colegiul Național „B.P. Hasdeu” Buzău, Colegiul Național Pedagogic „Spiru Haret” Buzău, Liceul Teoretic de Informatică „Alexandru Marghiloman” Buzău, Colegiul Economic „Regele Mihai I” Buzău, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Buzău și Colegiul Național „Alexandru Vlahuță” Rm. Sărat.

Inspectorul școlar apreciază munca colegilor în organizarea acestei competiții. „Mulțumesc gazdelor noastre, colegilor de la Liceul Teoretic de Informatică <Alexandru Marghiloman> Buzău și colegilor care au făcut parte din comisia de organizare și evaluare”, a mai transmis inspectorul școlar.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker