sâmbătă, 24 octombrie 2020

23  buzoieni, confirmați  astăzi cu Covid 19 

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în  județul Buzău au mai fost confirmate 23 cazuri noi de îmbolnăvire cu noul Coronavirus (2 pacienți au fost testați și diagnosticați la laboratoare private).

Pacienții nou confirmați astăzi cu Covid 19 au vârste cuprinse între 2 și 80 de ani și au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

În ceea ce privește situația epidemiologică la nivelul județului Buzău, potrivit DSP Buzău, se prezintă astfel:1041 persoane confirmate pozitiv Covid-19 de la începutul pandemiei și 616 persoane vindecate. De asemenea, în aceeași perioadă au fost înregistrate 30 de decese.

Două decese

Astăzi au fost înregistrate două decese ale unor pacienși confirmați cu COVID-19. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 37 de ani, internat la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, care potrivit specialiștilor, prezenta   și insuficiență pluriorganică, șoc septic, purtător stimulator cardiac, sechele infarct miocardic, etilism cronic, sevraj și despre un bărbat în vârstă de 82 de ani, internat la Spitalul Județean de Urgență Buzău, care prezenta următoarele comorbidități: bronhopneumopatie obstructivă cronică, hipertensiune arterială.

loading...
error: Content is protected !!