Actualitate

20 de copii din cadrul Serviciului Rezidențial Apartamente Buzău, trimiși în excursie de jandarmii buzoieni

Jandarmii din Capitală le-au donat hăinuțe copiilor aflați în grija DGASPC

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Buzău,  sprijinit de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române,  a organizat zilele trecute o acțiune caritabilă, prin care a adus un strop de bucurie și a format amintiri frumoase pentru zeci de copii.

„Colegii de la București s-au organizat și au donat hăinuțe si jucării care au ajuns în centrele din subordinea D.G.A.S.P.C. Buzău”, transmite Biroul de Presă al IJJ Buzău.

Pe de altă parte, în cadrul campaniei „Puterea unui Leu”, prin care jandarmii buzoieni strâng, an de an, câte 1 leu în fiecare lună, „au fost asigurate toate costurile unei excursii pentru 20 de copii din cadrul Serviciului Rezidențial Apartamente Buzău, coordonat de D.G.A.S.P.C. Pe parcursul celor două zile petrecute la o pensiune situată pe malul lacului Siriu, s-au îmbinat plăcutul ( drumeții, ateliere de alpinism, jocuri și plimbare cu ATV ul) cu utilul (jandarmii montani le- au dat câteva sfaturi utile privind siguranța în drumeții, orientarea în teren și modul în care să reacționeze atunci când întâlnesc un animal sălbatic)”, anunță aceeași sursă.

La sfârșitul excursiei, cea de-a opta organizată de jandarmii buzoieni pentru copiii din cadrul centrelor D.G.A.S.P.C., toți participanții, deopotrivă jandarmi și copii, au rămas cu emoțiile și bucuriile unor momente de neuitat, născute din gesturi mici, dar puternice, care au demonstrat, încă o dată, cât de puternic este 1 Leu atunci când provine de la mai mulți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

error: Continut protejat!!