Economic

17 oferte pentru supervizarea UMB pe două loturi din A7

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a primit nouă oferte la licitația pentru servicii de supervizare a lucrărilor pe tronsonul 4 al Autostrăzii Buzău – Focșani. Contractul pentru execuția lucrărilor pe tronsonul 4 Mândrești Munteni – Focșani Nord (10,9 km) a fost semnat cu grupul UMB, cel mai puternic constructor român de autostrăzi.

Ofertele provin de la EGIS ROMANIA; TPF INGINERIE SRL; IRD ENGINEERING; Asocierea Civil Engineering Institute „Macedonia” JSc. Skopje (Leader), DAVADAVID; Asocierea BUREAU VERITAS (Leader), EXENET; Asocierea AKVEN İNŞAAT TAAHHÜT GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (Leader), GOZLEM MUHENDISLIK MUTEAHHITLIK PLANLAMA VE TICARET, SC EXPLAN SRL; Asocierea SEPTEMBRIE CONSULTING (Leader), PEYCO PROYECTOS, ESTUDIOS Y CONSTRUCCIONES, S.A.; Asocierea MGGP (Leader), KONSENT, INGEO PROIECT; Asocierea Italconsult S.p.A. (Leader), K-BOX CONSTRUCTION DESIGN.

Ofertele urmează să fie evaluate până pe 22 iunie, potrivit calendarului actual din SEAP. Valoarea contractului pentru supervizarea lucrărilor pe tronsonul 4 este estimată la 31,33 de milioane de lei.

Tronsonul 4 (Mândrești Munteni – Focșani Nord) are o lungime de 10,9 km. Valoarea contractului de execuție este de 763,72 milioane de lei, fără TVA. Termenul de execuție este de 20 de luni de la data ordinului de începere a lucrărilor, iar perioada de garanție a lucrărilor este de 120 de luni.

Până în prezent au fost semnate contracte pentru 12 din cele 13 loturi ale Autostrăzii A7 Ploiești – Pașcani. Pentru cele 10 loturi de la Buzău la Pașcani, contractele au fost semnate cu UMB. Situația lotului 3 din Autostrada Ploiești – Buzău este încă incertă.

Și pentru supervizarea lotului 3 au fost depuse opt oferte, care provin de la EGIS ROMANIA; TPF INGINERIE SRL; IRD ENGINEERING; Asocierea BUREAU VERITAS (Leader), EXENET; Asocierea Civil Engineering Institute „Macedonia” JSc. Skopje (Leader), DAVADAVID; Asocierea Italconsult S.p.A. (Leader), K-BOX CONSTRUCTION DESIGN; Asocierea MGGP (Leader), KONSENT, INGEO PROIECT; Asocierea AKVEN İNŞAAT TAAHHÜT GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (Leader), SC EXPLAN SRL, GOZLEM MUHENDISLIK MUTEAHHITLIK PLANLAMA VE TICARET.

Ofertele urmează să fie evaluate până pe 20 iunie, potrivit calendarului actual din SEAP. Valoarea contractului este estimată la 45 milioane de lei.

Tronsonul 3 (Râmnicu Sărat – Mândrești Munteni) are o lungime de 36,1 km. Valoarea contractului de execuție este de 1,46 de miliarde de lei (fără TVA). Construcția tronsonului finanțat prin PNRR trebuie finalizată în 26 de luni.

Articole similare